Zoekt u lekker exotisch wild?

Wij hebben vorig jaar een restaurant geopend en wij vinden het leuk om onze gasten iedere maand iets bijzonders voor te schotelen. Wij zorgen er daarom ook altijd voor dat wij weten waar wij weer nieuw eten kunnen kopen omdat wij het leuk vinden om een gevarieerd aanbod te genereren. Wij hebben onlangs gekeken naar de mogelijkheden om ergens exotisch wild te kunnen kopen. Wij hadden namelijk ergens een recept gevonden wat wij graag zouden willen maken, maar daarvoor hadden wij een leverancier van exotisch wild nodig. Het is niet zo dat je gewoon even naar de slager kunt gaan om daar je portie exotisch wild te kopen. Het is niet eenvoudig om het juiste exotisch wild te krijgen en het is al helemaal moeilijk om dit voor een goede prijs te kunnen kopen. Vandaar dat wij gekeken hebben of wij ergens een bedrijf konden vinden dat voor ons het juiste exotisch wild kon leveren. Wij hebben niet veel ervaring met het inkopen van exotisch wild en dus hebben wij eerst her en der gevraagd waar wij dit exotisch wild het beste konden kopen. Wij kregen toen van allerlei mensen te horen dat wij het beste een keer naar de site van moormann konden gaan. Deze mensen bieden namelijk hoogwaardig exotisch wild aan en wie wij ook over dit bedrijf spraken, men was steeds zeer enthousiast over de mogelijkheden van dit bedrijf. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om hier exotisch wild te kopen. Wij hebben allereerst een keer een kijkje genomen op de site van dit bedrijf omdat wij graag wilden weten wat wij hier allemaal konden kopen. Wij waren diep onder de indruk van al het exotisch wild dat je hier kunt bestellen. Omdat wij in grote hoeveelheden wilden bestellen, hebben wij even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen hoeveel wij aan dit vlees kwijt zouden zijn. Wij waren heel blij om te horen dat de prijs heel erg meeviel. Het was dus waar wat de anderen over dit bedrijf hadden gezegd; wanneer je hier je exotisch wild inkoopt, kun je er zeker van zijn dat je voor een heel goede prijs geholpen wordt. 

Dit exotisch wild vind je nergens zo lekker

Ik weet niet hoe de mensen van moormann.nl het doen, maar wanneer je hier exotisch wild koopt, weet je zeker dat je echt hoogwaardig vlees in huis haalt. Ik heb hier nu een aantal keer exotisch wild gekocht en ik kan u zeggen dat ik iedere keer weer ondersteboven was van de kwaliteit van het vlees. 

Wilt u ook iets bestellen?

Mocht u zelf ook in de horeca werken en ook graag iets willen bestellen via moormann.nl, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site te komen kijken. U kunt hier namelijk:

  • Bekijken welke soorten vlees u hier allemaal kunt bestellen 
  • Bekijken hoe snel dit vlees doorgaans geleverd kan worden 
  • De contactgegevens van deze mensen vinden voor wanneer u nog vragen heeft

Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen want hier kunt u echt heerlijk vlees kopen voor een lage prijs.