Kamperen met comfort dankzij campings met privé sanitair

Een mens is een wezen met vaak tegenstrijdige verlangens. We willen lekker eten, maar we willen ook slank en gezond blijven. Maar lekker eten is vaak niet gezond en als het lekker is wil je er ook veel van eten en dat kan ook niet als je slank wilt blijven. Zo kan het ook zijn met kamperen. Veel mensen worden aangetrokken door het idee van kamperen in de natuur en een terugkeer naar de basis, maar vinden het niet fijn dat ze geen sanitair bij de hand hebben en dat ze meteen al hun comfort moeten opgeven. Het is dan ook mooi dat je bij sommige campings die zijn aangesloten bij kgc ook campings met privé sanitair kunt vinden. Dat is uiteraard fijn, want zo kun je het slapen in een tent en het kamperen in de natuur, combineren met het comfort van een eigen toilet, wasbak en douche. Het hoeft dus niet per se een of/of situatie te zijn waarin je ofwel kiest voor een tent in de vrije natuur en dus ook een gemeenschappelijk toilet of een hotel/appartement met eigen toilet. kgc staat voor karaktervolle Groene Campings. Je bevindt je dus altijd op een kleinschalige camping in de natuur. Dus die box kun je afvinken. Je kunt vervolgens kiezen voor een tent zonder privé sanitair of juist met privé sanitair. Als je juist iemand bent die houdt van het hele kampeergevoel met alles erop en eraan, dan is het prima om gebruik te maken van de algemene voorzieningen. Maar als je op zoek bent naar campings met privé sanitair, dan is dat dus geen probleem als je zoekt via de karaktervolle groene campings. Deze vind je verspreid over heel Nederland en op de meeste plekken vind je dus ook campings met privé sanitair. Dat betekent dus ook dat je het nodige comfort zoals je dat thuis gewend bent kunt combineren met het kampeergevoel in de natuur. Dus je hoeft niet altijd te kiezen en het is niet altijd een of/of verhaal. Soms kun je meerdere wensen die tegenstrijdig zijn met elkaar toch combineren en dat is uiteraard alleen maar positief. Deze combinatie kun je ook weer toepassen op de campings met privé sanitair zelf. Je kunt op zoek zijn naar rust en stilte met veel natuur zonder dat je meteen op een grote toeristische camping terecht komt. Ook wat dat betreft doe je er dus goed aan om te kiezen voor de campings met privé sanitair van kgc, want je kunt hier immers terecht voor natuur, rust en stilte en toch bevind je je op een camping met de nodige voorzieningen. 

Kijk op de site van kgc.nl voor informatie over campings met privé sanitair

Mocht je op zoek zijn naar campings met privé sanitair, dan kun je via de site kgc.nl makkelijk de juiste campings vinden. Je kunt deze campings vinden in verschillende groene provincies zoals: 

  • Friesland
  • Groningen
  • Drenthe
  • Zeeland
  • Limburg

Je kunt dus in heel Nederland terecht, want er zijn genoeg groene pareltjes te vinden. 

Boek vandaag nog een camping via kgc.nl

Mocht je op zoek zijn naar een camping en wil je ook gelijk boeken, dan kun je dat dus ook direct regelen via de website van kgc.nl