Wilt u graag een kat? Dan hebt u een krabpaal nodig

Het nemen van een huisdier vergt wat voorbereiding. Als u een goudvis neemt dan is dit niet echt een probleem. U hebt wat voer, een kom en water nodig. Maar een kat is een ander verhaal. U moet het beestje soms nog zindelijk maken en het diertje moet aan u wennen zodat er een mooie band kan ontstaan. Ook zijn er diverse inentingen nodig en misschien zelfs wel een sterilisatie. Verder hebt u uiteraard voedsel nodig, zowel droogvoer als zachte tussendoortjes, een halsband en natuurlijk een krabpaal. Een krabpaal is bedoeld als huisje voor uw kat. Hij kan hierin of er bovenop gaan slapen en zijn nagels slijpen aan het ruwe riet dat om de krabpaal is gewikkeld. Dat is erg belangrijk, zeker als uw kat nauwelijks buiten komt. Komen ze wel buiten, dan slijten hun nagels sneller af en kunnen ze in de buitenlucht hun nagels slijpen. Maar ook dan is het nog altijd aan te raden om een krabpaal te kopen, al was het enkel om uw meubels te beschermen. U kunt uw kat namelijk leren om zijn nagels bij te houden via de krabpaal. Dan gaat uw kat niet langer het leer of de bekleding van uw dure stoelen te lijf.

Dankzij een krabpaal blijven hun nagels goed scherp

Wilt u graag een krabpaal kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen dergelijke producten in allerlei soorten en maten. We willen hier speciaal vermelden dat we sinds kort ook het hele assortiment aan palen van het gerenommeerde merk “Maine Coon” verkopen. Dus als u zoekt dan kunt u ook daar eventjes kijken. Het is wel een van onze duurdere merken maar dat hebt u vast en zeker wel over voor uw poes. Op dit moment verkopen we diverse krabpalen voor hoge kortingen. Deze aanbiedingen zijn tijdelijk dus u kunt hier maar beter op tijd bij zijn. We hebben de krabpalen op onze website verdeeld in handige categorieën zodat u snel een keuze kunt maken. Dit zijn onder andere:

  • De standaard krabpalen
  • Design krabpalen
  • Plafondkrabpalen
  • En krabplanken die u tegen de muur kunt zetten maar ook als bruggetje tussen twee palen kunt plaatsen zodat katten van de ene krabpaal naar de andere kunnen lopen.

Een krabpaal bestellen is zeer eenvoudig. U klikt aan welke u graag wilt hebben. Dan vult u uw gegevens in. Bent u al lid van onze site? Log dan in op uw account. Dan kunt u het bedrag direct betalen via een online betaalservice. Als u graag de kat uit de boom kijkt dan kunt u ook achteraf betalen. Misschien bent u ontevreden, dan hebt u nog niet betaald en kunt u de krabpaal binnen 14 dagen retour sturen.

En het doet dienst als mandje

De krabpaal is van alle markten thuis. Het is de thuisbasis van elke kat en hij slaapt er, ligt er op en kan er zijn nagels mee slijpen. Dit is een onmisbaar meubelstuk voor elke huiskat dus als u een kat wilt aanschaffen dan hopen we dat u eens op onze website terugkomt! Hebt u nog vragen over onze producten? Dan kunt u een e-mail sturen, een berichtje versturen via Facebook of een ander sociaal medium en ons opbellen. Onze klantenservice staat voor u klaar. Als u graag op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen en nieuwe producten dan kunt u zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief die u vervolgens eens per maand in uw inbox krijgt. Zorgt u goed voor uw kat, het beestje zal een volwaardig familielid worden waar u 20 jaar lief en leed mee deelt.