Het nummer van het UWV

uitkeringsinfo - Nummer UWV

Bent u op zoek naar het nummer van UWV omdat u belangrijke vragen hebt over uw uitkering? Het nummer van het UWV is er niet zo maar één. Er zijn namelijk diverse telefoonnummer die u kunt proberen om deze instelling aan de lijn te krijgen. Dat is niets nieuws. Het komt veel voor dat grote bedrijven en diensten diverse nummers hebben. Bijvoorbeeld om een verschil te maken tussen particulieren en bedrijven. Of omdat u specifieke vragen hebt die door een bepaalde afdeling binnen het bedrag moet worden opgelost. Maar als u geen flauw idee hebt wie u moet bellen dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt hier namelijk niet het nummer van het UWV maar een algemeen nummer van onze website. Als u met dit nummer belt dan verbinden we u vervolgens door met de juiste afdeling van het UWV. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kijk dan op uitkeringsinfo.nl en vergeet niet om onze website te bookmarken. U hoeft niet langer naar het bandje van het UWV te luisteren omdat we u direct doorverbinden met de afdeling waar u uw vragen aan kunt stellen. Misschien hebt u een vraag over de WW, de Ziektewet of uw WAO-regeling. Blijf hier niet langer mee zitten want als u geldproblemen hebt dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

Vindt hier het nummer van het UWV

Misschien hebt u geluk en woont u in de stad nabij het kantoor van het UWV. Dan hebt u het nummer van het UWV niet nodig. Maar dit geldt natuurlijk voor weinig mensen en daarnaast hebt u misschien helemaal geen zin om daar naartoe te gaan. Meestal volstaat een e-mail of een belletje. Dan is het fijn om te weten dat er een website voor u is die u kan helpen om het juiste nummer van het UWV te vinden. Vergeet overigens niet om dat aparte nummer dat slechts 90 cent per minuut kost in uw smartphone en contactenboekje te noteren. Mocht het voorkomen dat u tijdelijk geen internet hebt of als u onderweg bent maar met spoed het nummer van het UWV nodig hebt, dan hebt u dat nummer in ieder geval altijd bij de hand. Bel dan direct met dat nummer van het UWV zodat u spoedig en vooral zonder zorgen uw weg kunt vervolgen. Bent u onlangs werkloos geworden? Betaalt uw baas uw uitkering? Dan moet u er rekening mee houden dat het na verloop van tijd stopt. Er is een maximum van 2 jaar dat de werkgever moet betalen, afhankelijk van de tijd dat u daar heb gewerkt. Als u wilt weten wanneer u bijvoorbeeld bijstand moet gaan aanvragen dan weet u nu welke dienst u daarvoor moet hebben.

Bel hen snel op als u nog met prangende vragen zit

Hopelijk is het u duidelijk geworden dat het nummer van het UWV niet mag ontbreken in uw collectie aan nummers in uw contactenlijst van uw telefoon. Of u nu goed verdient of een uitkering nodig hebt, de kans is groot dat u ooit eens te maken krijgt met deze dienst. Er hangt iets onheilspellend over deze dienst terwijl het juist hun bedoeling is om u te helpen. Wellicht dat het in de toekomst eenvoudiger wordt qua aanvragen. Wie weet staat dit voor ons op het programma:

  • Een basisinkomen voor iedereen
  • Een 6-urige werkweek
  • Terwijl we maar 4 dagen per week hoeven te werken

Dit is bijvoorbeeld al ingevoerd in Zweden. In Nederland worden er proeven mee gedaan maar voorlopig blijft het een utopie. Het zal in ieder geval heel wat problemen oplossen. Stress neemt af terwijl de werkgelegenheid toeneemt.