Wil je keuringsstickers aanschaffen?

Wil je keuringsstickers aanschaffen?Heb je een eigen bedrijf en werk je met elektrische arbeidsmiddelen? Of verkoop je deze? Dan zijn keuringsstickers een vereiste! Er zijn wettelijke regels opgesteld die gaan over de veiligheid van deze arbeidsmiddelen. Eén van deze regels houdt in dat de uiterste gebruiksdatum van een arbeidsmiddel vermeld moet zijn op het arbeidsmiddel. Zo wordt de veiligheid gewaarborgd. Keuringsstickers kunnen besteld worden bij de Meetwinkel. In dit artikel zal toegelicht worden wat de Meetwinkels zoal aanbiedt en hoe je in contact kunt komen met de organisatie.

Keuringsstickers van de Meetwinkel

De Meetwinkel is gevestigd in Hengelo en Lexmond. De organisatie heeft al ruim twintig jaar ervaring in het werkveld. De naam van de organisatie verklapt al een beetje wat ze doen. Ze verkopen meetapparatuur (zoals keuringsstickers) van verschillende merken. Hierbij kun je denken aan de volgende merken:

  • Gossen Metrawatt
  • Fluke
  • Kyoritsu
  • Nieaf-Smitt
  • Metrel

De Meetwinkel is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Tegenwoordig zijn ze dé markleider als het gaat om meetapparatuur. Deze aangeboden meetapparatuur bestaat onder andere uit de volgende onderdelen: apparatentesters, installatietesters, multimeters, decibelmeters, isolatiemeters, infrarood camera’s, klimaatmeters en rookgasanalysemeters. Op de website zie je bovenin een menu. Hier heb je de mogelijkheid om verschillende onderdelen aan te klikken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de webshop. Eenmaal aangekomen in de webshop, kun je producten bekijken zoals keuringsstickers. Er worden ook drukmeters aangeboden en afstandmeters, gaslekdetectoren, boeken, anemometers, stroomtangen en amperetangen. Voor al dit soort producten ben je bij de Meetwinkel.nl aan het juiste adres. De keuringsstickers van de Meetwinkel zijn erg voordelig. Zo heb je al 200 van deze keuringsstickers voor slechts €29. Al veel mensen zijn je voor gegaan en hebben hun producten voorzien met de stickers van de Meetwinkel. De Meetwinkel is al veel samenwerkingen aangegaan. Deze heeft ze allemaal op haar website benoemd. Mocht je dus referenties willen dan kun je deze benaderen via de website van de Meetwinkel. Ben je niet op zoek naar producten zoals keuringsstickers, maar wil je een cursus volgen? Dit kan ook bij de Meetwinkel. De organisatie biedt cursussen aan over bijvoorbeeld het keuren van hoogwerkers en autolaadkranen. Ook zijn er cursussen die gaan over keuren van lasapparatuur, grondverzetmachines, valbeveiliging, magazijninstellingen, aggregaten, speelgelegenheden en speeltoestellen. Voor een compleet overzicht van de aangeboden cursussen kun je het beste een kijkje nemen in de webshop van de Meetwinkel. Deze organisatie heeft één duidelijk doel: veilig werken. De organisatie wil graag met je samenwerken om je zodoende op weg te helpen naar een veilig werkklimaat. Dit is niet alleen prettig en noodzakelijk voor je werknemers, maar het geeft je bedrijf ook nog eens een enorme boost. 

Contact met de organisatie

Op de website van de Meetwinkel staan verschillende mogelijkheden om met ze in contact te komen. Zo zijn ze telefonisch bereikbaar, maar ook per e-mail. De keuringsstickers kunnen uiteraard gewoon online besteld worden. De Meetwinkel staat bekend om haar snelle levering. Daarnaast hoef je pas te betalen als je het product hebt ontvangen en er tevreden mee bent. Ben jij ook op zoek naar keuringsstickers voor arbeidsmiddelen? Bestel ze snel op de website van de Meetwinkel.