Een uitje speciaal voor teambuilding in Amsterdam

Bij Specialtours heeft u keuze uit verschillende soorten teamuitjes. Bij teambuilding wordt al snel gedacht aan serieuze actieve activiteiten, maar niks is minder waar. Een simpele rondvaart kan ook al positief werken op een team. Voor teambuilding in Amsterdam bent u bij Specialtours dus aan het juiste adres. 

Met het team naar Amsterdam

Amsterdam is de stad van de vrijheid en gezelligheid. Deze stad heeft alle ingrediënten om een leuk teamuitje te organiseren. Weet u alleen niet wat voor activiteit u wilt doen? Geen zorgen, Specialtours bied allerlei activiteiten aan. Zeer geschikt voor teambuilding in Amsterdam. U kunt kiezen uit hele arrangementen of u kunt de dag zelf samenstellen. Wij beschikken over een heel aanbod aan activiteiten, arrangementen en diners. Haast ondenkbaar om hier geen geschikte activiteit tussen te vinden. 

Teambuilding Amsterdam inclusief diner

Omdat het belangrijk is dat naast de nodige inspanning er ook wat ontspannen wordt, bieden wij verschillende activiteiten aan in combinatie met een diner. Uw teamuitje wordt dan gegarandeerd een succes! Na een teamuitje lekker met zijn allen eten is goed voor de sfeer en natuurlijk een leuke afsluiting. U kunt bijvoorbeeld gaan voor Salsa diner Amsterdam. Bij dit uitje krijgt uw team eerst salsa workshop van een professionele dansleraar, om vervolgens aan te schuiven aan een heerlijk tapas diner. Dat is toch het perfecte voorbeeld van teambuilding in Amsterdam? 

Enkele ideeën 

Bent u nog op zoek naar ideeën voor teambuilding in Amsterdam of een gewoon leuk teamuitje? Denk dan eens aan deze arrangementen:

  • Escape diner Amsterdam
  • Live Jazz Borrelvaart & Diner
  • Pimp my Tarzan workshop
  • The Code Citygame
  • Gokken en Schrokken
  • Ranking the stars diner

Een actief uitje zoals een escaperoom of The Code Citygame is erg bevordelijk voor het teamverband maar een Borrelvaart kan net zo leuk zijn. Met zijn allen op een boot door de Amsterdamse grachten onder het genot van live muziek en hapjes en drankjes. Uitwaaien op het dek of dansen in de bar. Zo vaart u langs de mooiste plekjes in Amsterdam. Wilt u meer weten over dit teamuitje? Of toch interesse gekregen in een andere activiteit teambuilding Amsterdam? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden. 

Voor elk budget een teamuitje

Specialtours heeft een uitgebreid aanbod activiteiten, met of zonder diner. Ook voor een minder groot budget kunnen wij al een leuke dag organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een stadswandeling inclusief een wandeling langs de wallen en sluit af met een culinaire stadstour. Zo is er voor elk budget wel een activiteit te vinden. En het gaat er natuurlijk vooral om dat iedereen een gezellige dag met elkaar heeft. 

Aan de beurt om een bedrijfsuitje te organiseren?

Het is lastiger dan het lijkt, het organiseren van een bedrijfsuitje. Je kunt het nooit voor iedereen goed doen en iedereen heeft weer andere wensen. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met diëten, allergieën en nog veel meer. Tevens zoekt u een uitje voor teambuilding in Amsterdam. Twijfel dan niet langer en neem contact op. Wij helpen u met een leuk en uitdagend programma waaraan iedereen mee kan doen. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij als evenementenbureau verzekeren dat uw teamdag een groot succes wordt.