Wilt u een ESTA aanvragen voor het hele gezin? Dat is zeker mogelijk! Wij vertellen u er alles over.

Gaan jullie binnenkort op reis naar de Verenigde Staten? Of het nu voor een vakantie, familiebezoek of zakenrelatie is. Het is belangrijk dat u voor het hele gezin een ESTA aanvraagt. Kinderen dienen hierbij elk hun eigen ESTA te krijgen op basis van hun paspoort. Een ESTA is een soort visum dat u nodig heeft als u naar Amerika wilt reizen. Zonder dit document, mag u dus niet naar de USA. Zelfs als u enkel een tussenlanding maakt, is dit document noodzakelijk. Voor het aanvragen van een ESTA voor uw hele gezin, kunt u terecht op onze website: esta-aanvragen.com.

ESTA aanvragen gezin eenvoudig geregeld binnen een half uurtje

Gaan jullie een prachtige rondreis maken aan de andere kant van de wereld of misschien op familiebezoek in het mooie Amerika? Dan zijn er een aantal zaken die u dient te regelen voor u op reis kunt gaan met uw hele familie. Eén van deze zaken is het aanvragen van een ESTA voor alle gezinsleden die meereizen. Een ESTA verklaring is een document dat u de toegang geeft tot de Verenigde Staten. U kunt het zien als een visum waarmee u naar Amerika mag reizen. Het document geeft u 90 dagen de tijd om in Amerika te mogen blijven. Het wordt afgegeven op basis van persoonsnummer dat vermeld staat in uw paspoort. Dit is de reden dat ook uw kinderen een eigen ESTA verklaring nodig hebben. ESTA aanvragen voor het hele gezin kunt u eenvoudig zelf regelen binnen een halfuurtje. Hiervoor heeft u alle paspoorten nodig. Loopt uw paspoort tijdens de duur van de ESTA af? Dan dient u een nieuw document aan te vragen, waardoor u opnieuw 90 dagen toegang verleend krijgt de USA. Als u alle paspoorten bij de hand heeft, kunt u eenvoudig voor elk gezinslid in eenmaal een ESTA aanvragen. Hier bent u gemiddeld zo’n dertig minuten mee bezig. Het formulier spreekt voor zich en voor vragen kunt u altijd contact opnemen met het betreffende uitgiftebureau. De voorpret voor de reis kan beginnen!

Hoe snel krijg ik een terugkoppeling op mijn ESTA aanvraag?

Zodra u de aanvraag heeft ingediend voor uw hele gezin, kunt u deze gelijk online voldoen. Betaling werkt zeer eenvoudig en is in het Nederlands. In sommige situaties is het noodzakelijk dat u gelijk het vliegtuig pakt naar de Verenigde Staten. Hiervoor kunt u een spoedaanvraag ESTA indienen. Uw aanvraag wordt dan binnen 15 minuten in behandeling genomen. In tegenstelling tot veel andere visa krijgt u dus snel een reactie op uw aanvraag. Heeft u met iDeal voldaan? Dan heeft u in bijna alle gevallen dezelfde dag nog uw ESTA. Desondanks raden wij altijd aan om een maand voor de reis naar de Verenigde Staten een ESTA aan te vragen. Mocht er iets schelen dan heeft u nog even de tijd om zaken te regelen.
U dient dus tijdig uw ESTA voor u en uw hele gezin aan te vragen voor vertrek. Of het nu voor een korte zakenreis is, vakantie of als doorreis. Met een ESTA mag u maximaal 90 dagen verblijven in de Verenigde Staten. Blijft u langer dan kunt u daarvoor een ander document aanvragen en wanneer u geen ESTA ontvangt, mag u helaas Amerika niet betreden. Bekijk onze website voor de volledige informatie: esta-aanvragen.com/esta-aanvragen-gezin-familie-amerika/.

Samengevat ESTA aanvragen gezin:

  • Voor het hele gezin in eenmaal aanvragen is mogelijk
  • Vraag een maand voor de reis een ESTA aan
  • Controleer de geldigheid van de paspoorten
  • Mag met een ESTA maximaal 90 dagen verblijven
  • Altijd nodig om de Verenigde Staten binnen te mogen reizen
  • Kinderen dienen tevens een eigen ESTA te krijgen