Wat is de hennepkwekerij straf?

advocaathennepkwekerij - Hennepkwekerij strafHebt u een wietplantage en bent u betrapt? Of maakt u zich ernstige zorgen en bent u bang betrapt te worden op de korte termijn? We kunnen natuurlijk zeggen dat u hier in de eerste plaats niet aan moet beginnen. Maar er zijn velen die hier niet naar luisteren en het risico nemen. Dat is uw goed recht maar er zijn wel consequenties aan verbonden. U krijgt immers een hennepkwekerij straf. U kunt nu al een advocaat in de arm nemen die u kan helpen zodat u informatie over de hennepkwekerij straf krijgt. Wie wij zijn? Kijkt u maar eens op advocaathennepkwekerij.nl als u meer wilt weten over de hennepkwekerij straf. En ook al hebt u helemaal geen kwekerij, het kan geen kwaad om u te laten informeren door ons. Er zijn veel middelbare scholieren die een werkstuk maken over marihuana, bijvoorbeeld voor maatschappijleer of verzorging. Als ze iets meer over de implicaties willen weten dan mogen ze ons gerust bellen. Wij helpen u in principe bij uw verdediging als het tot een rechtszaak komt en u waarschijnlijk een hennepkwekerij straf krijgt opgelegd. We doen er alles aan om een lage straf voor elkaar te krijgen bij de rechter. U hebt recht op de beste behandeling dus u wilt natuurlijk de laagst haalbare straf krijgen.

Krijg een lagere hennepkwekerij straf van de rechter

U hebt een kwekerij en de politie is bij u binnengevallen, wat doet u nu? U belt direct uw advocaat dus het is verstandig om ons telefoonnummer op te slaan in uw telefoon. Eventueel leert u het uit uw hoofd als u uw smartphone er niet bij mag pakken. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe en overleggen met de officier van justitie of u in de cel moet blijven of thuis het proces mag afwachten. U krijgt tevens het persoonlijke nummer en e-mail adres van uw toegewezen advocaat en hij gaat aan de slag met uw zaak. Mocht u hier geen geld voor hebben dan kunnen wij ook als pro deo advocaat voor u werken. Dat betekent dat de staat een advocaat toewijst aan uw zaak omdat u er geen financiële middelen voor hebt. Maakt u zich geen zorgen, die hennepkwekerij straf krijgen wij wel zo laag mogelijk. Als u op heterdaad bent betrapt dan valt er weinig aan te doen, vrijspraak is bijvoorbeeld uitgesloten. Maar misschien bent u gedwongen, hebt u een stoornis of zijn er andere redenen die de hennepkwekerij straf omlaag halen. Dus u begrijpt dat u eerlijk moet zijn tegen ons.

Hebt u juridische hulp nodig? Neem dan contact met ons op

Een hennepkwekerij straf krijgen is vreselijk maar u hebt het toch een beetje aan uzelf te danken. Maar wij willen hier niet over oordelen. Hoe men in de criminaliteit verzeild raakt is over het algemeen geen prettig verhaal. Wij hebben hier erg veel begrip voor en willen mensen zoals u graag helpen. De hennepkwekerij straf loopt erg uiteen en wordt voornamelijk gebaseerd op het totale aantal planten in de kas of kwekerij.

  • Hebt u tussen de 50 en de 100 planten? Dan krijgt u een boete van €1000 euro.
  • Tussen 100-500 planten? 6 weken gevangenisstraf onder voorwaarde
  • Tussen de 500-1000 planten? Dan zijn het al 12 weken gevangenisstraf onder voorwaarde.

Als u onder de laatste twee categorieën valt dan hebt u aldus heel wat te verliezen. Daarom kunt u er maar beter niet aan beginnen, het is het simpelweg niet waard. Wist u trouwens dat u wel een paar plantjes thuis mag hebben voor recreatief gebruik? Daar doet de politie gelukkig niet moeilijk over.