Laat ons uw sloopauto ophalen

sloopautoverkopen - Sloopauto ophalenUiteraard hebben ook auto’s niet het eeuwige leven. Vaak is na tientallen jaren de rek er wel uit en wegen de kosten voor reparatie na bijvoorbeeld een ongelukje of een defect onderdeel niet meer op tegen de waarde van de auto. Als u over een auto beschikt waarbij het duurder is om te laten maken dan dat de auto waard is, laat dan door ons deze sloopauto ophalen. Wij van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst zijn namelijk erg handig voor u als autobezitter als u er snel vanaf wilt en hier zelf weinig tot geen moeite voor wilt doen. Een sloopauto ophalen doen wij graag voor u en dit doen wij bovendien 7 dagen per week en 24 uur per dag, waar u ook woont in Nederland. Wij zorgen er voor dat de auto bij u weggehaald zal worden zodat u er geen omkijken meer naar heeft en ook geen wegenbelasting en verzekering hoeft te betalen. Wij brengen deze wagens naar erkende autosloperijen en daarom kunnen wij u in veel gevallen nog een leuk bedrag geven voor de auto op basis van de onderdelen die nog geschikt zijn voor hergebruik. Als wij uw sloopauto ophalen dan kan het u dus, naast dat u geen kosten heeft om de auto weg te laten halen, zelfs geld opleveren! Kies daarom voor onze uitstekende diensten en neem contact op met ons op uw auto te laten ophalen.

Laat gratis de sloopauto ophalen

Wij vragen dus geen kosten voor het ophalen van uw auto, maar geven u hier vaak juist geld voor. Daarnaast zorgen wij ook op andere gebieden dat alles helemaal in orde is. Zo krijgt u van de chauffeurs die de sloopauto ophalen een vrijwaringsbewijs waarmee u de auto af kunt melden bij uw verzekeraar. Daarnaast melden wij de auto af voor de wegenbelasting zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan voor een auto die u niet eens meer in uw bezit heeft. Het enige wat u kortom hoeft te doen als wij de sloopauto ophalen is aanwezig zijn de op de afgesproken plek en het eventueel beloofde geld samen met het vrijwaringsbewijs in ontvangst nemen. Eenvoudiger kan het gewoonweg niet! Het is bovendien goed om te weten dat als wij een sloopauto ophalen wij deze direct naar een goede en erkende autosloperij brengen. Hierdoor kunt u er op rekenen dat de onderdelen duurzaam worden hergebruikt als dit mogelijk is en zo goed mogelijke recycling toegepast zal worden. U bent dan niet alleen van het probleem af dat een defecte auto voor de deur u geeft, maar bovendien bent u duurzaam bezig door de auto te laten recyclen.

Profiteer van onze voordelen

Er zijn uiteraard meerdere manieren om van uw sloopauto af te komen, maar er zijn er geen die zo veel voordelen bieden als onze methode. Een sloopauto ophalen doen wij namelijk helemaal gratis en wij geven u in de meeste gevallen een goede vergoeding voor de auto, afhankelijk uiteraard van de staat en het merk en model. Daarnaast regelen wij het papierwerk voor u zodat u zich hier geen zorgen meer om hoeft te maken. Andere voordelen die wij bieden zijn onder andere de volgende:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Auto gaat naar een erkend bedrijf
  • Grootste netwerk van Nederland en snelste service
  • U hoeft zelf vrijwel niks te doen

Profiteer dus van de voordelen die wij van Nationale Sloopauto Ophaaldienst u kunnen geven en laat ons de sloopauto ophalen. Wij helpen u graag bij het oplossen van dit probleem.