Geen auto? Denk dan eens aan dubbele fietstassen

Een auto is natuurlijk ideaal, want als je met de auto naar de winkel gaat, dan kun je direct een karrevracht aan boodschappen inslaan. Je hoeft dan de rest van de week niet meer naar de winkel. Als bierdrinker is het helemaal fijn als je een auto hebt, want als je een kratje bier op de fiets moet vervoeren, daar wordt je natuurlijk niet blij van. Helemaal niet als het winter is. Zelf al heb je een kleine auto, dan nog heb je op de achterbank en in de koffer aanzienlijk meer ruimte dan wanneer je alles met de fiets zou moeten vervoeren. Maar helaas is een auto niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast heb je ook niet altijd een auto nodig en in zulke gevallen is het natuurlijk zonde van je geld om toch een auto aan te schaffen. Je moet dan immers belastingen betalen en verzekeringen, terwijl je eigenlijk geen auto nodig hebt. Het is in zulke gevallen dan ook zonde van je geld om toch een auto te kopen enkel en alleen omdat je graag één keer per week boodschappen haalt. Om toch in staat te zijn om veel boodschappen in één keer in te slaan terwijl je met de fiets naar de winkel gaat, kun je daarom het beste kiezen voor dubbele fietstassen. Dubbele fietstassen kunnen meer vervoeren dan enkele fietstassen, dus het is altijd een goed idee om te kiezen voor dubbele fietstassen. Je kunt vervolgens deze dubbele fietstassen combineren met een mandje voorop op de fiets. Tevens kun je twee keer dubbele fietstassen aanbrengen als je een fiets hebt die ook aan de voorzijde over een bagagedrager beschikt. Op deze manier kun je voor en achter al je boodschappen kwijt. Wil je nog meer boodschappen vervoeren, dan kun je zelf nog een extra tas meenemen en die aan het stuur hangen. Op deze manier kun je ook zonder auto één keer per week boodschappen halen.

De verschillende dubbele fietstassen van fiets-tassen-shop.nl

Dubbele fietstassen komen in verschillende soorten en maten. Daarom is het extra fijn als je kunt shoppen via een webwinkel waar alle verschillende soorten en maten te krijgen zijn. Fiets-tassen-shop.nl is daarom dan ook dé plek om dubbele fietstassen te kopen. Hierboven is al even aangegeven dat dubbele fietstassen ideaal zijn om veel boodschappen in één keer te vervoeren. Voor dit doeleinde kun je kiezen voor de dubbele fietstassen van merken zoals:

  • Cordo
  • Agu
  • Ortlieb

Dit zijn stuk voor stuk topmerken als het op fietstassen aankomt. Het zijn robuuste tassen van hoogwaardige kwaliteit waar je veel gewicht in kwijt kunt. Perfect dus voor veel boodschappen. Het mooie aan deze website is dat je ook kunt kiezen uit verschillende inhoudswaarden. Dus als je echt zoveel mogelijk boodschappen in één keer wilt vervoeren, dan kun je kiezen voor de fietstassen met een inhoud van 2 x 20 liter. De site is ook perfect voor de fietser die graag lange tochten maakt. De dubbele fietstassen van Ortlieb Sport Packer Plus zijn ideaal voor lange fietstochten. Je kunt hierin bijvoorbeeld je tent en slaapzak vervoeren evenals extra kleding.

Bestellen doe je eenvoudig via de website

Mocht je fietstassen willen bestellen via deze site, of het nu gaat om dubbele of enkele, dan kun je de fietstassen van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken uit al die verschillende tassen, dan heb je aan de linkerzijde van de website verschillende filtermogelijkheden zoals:

  • Merk
  • Inhoud
  • Prijs

Als je eenmaal klaar bent, dan kun je direct afrekenen en de tassen worden dan zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.