Waar je op moet letten bij visitekaartjes drukken 

Online printshops, zoals Print Select, hebben het visitekaartjes drukken en visitekaartjes bestellen extreem goedkoop en gemakkelijk gemaakt. Als jouw budget beperkt is, heb je geen grafisch ontwerper nodig om visitekaartjes voor je te ontwerpen (hoewel we het zeker aanbevelen!). Maar als je kiest voor online visitekaartjes drukken en visitekaartjes bestellen op printselect.nl, maak dan niet een van de veelgemaakte fouten bij het online visitekaartjes drukken en visitekaartjes bestellen. Misschien denk je dat het vanzelfsprekend is, maar denk goed na over welke informatie je op jouw visitekaartje wilt weergeven. En zorg ervoor dat je het nauwkeurig typt zonder fouten! Eén misstap en je kunt alle kaarten weggooien voordat je er één hebt gebruikt. En zo’n fout wordt makkelijker gemaakt dan je denkt! Vooral als je diep geconcentreerd bent op het ontwerp of de letterkleur. Wees dus niet zo iemand die een foutief telefoonnummer op zijn of haar visitekaartjes laat printen! Tip: controleer alles dubbel en als het moet driedubbel!

Visitekaartjes bestellen: niet zonder alle gegevens dubbel te controleren!

Visitekaartjes drukken en visitekaartjes bestellen gaat niet zonder eerst gegevens aan je kaartje te voegen. Houd deze gegevens bij in een Word-document of Excel-spreadsheet om de dingen mooi en georganiseerd te houden. Voor visitekaartjes drukken en visitekaartjes bestellen voor personeelsleden: laat ieder zijn eigen gegevens dubbel controleren. Bovendien is het altijd beter om ten minste één iemand naar de kaartjes te laten kijken voor visitekaartjes drukken en visitekaartjes bestellen. Als je een domeinnaam hebt maar nog geen website, kun je dit op de kaarten plaatsen. Tenminste als je een pagina “in aanbouw” hebt tegen de tijd dat je de visitekaartjes gaat gebruiken. Een andere optie voor tekst op jouw visitekaartje is om aan de achterkant een afsprakenkaart te maken met ruimte voor de datum en tijd van de volgende afspraak van jouw klant. Of misschien wil je gewoon aparte kaarten daarvoor? Tip: als je een afsprakenkaart wenst, kun je aan deze kant geen glanzende coating geven. De reden hiervoor is dat de glanzende coating het moeilijk maakt om op te schrijven. Hieronder vind je een lijst met standaard visitekaartgegevens die je beter goed onthoudt voor visitekaartjes drukken en visitekaartjes bestellen.

  • Naam:
  • Titel:
  • Telefoon:
  • Cel:
  • E-mail:
  • Website:
  • Fax:
  • Adres:
  • Slogan of Tagline:

Extra informatie

Het toevoegen van een korte beschrijving of lijst met opsommingen van jouw diensten, kan goed werken. Maar dit is vooral handig als je een job hebt waarbij het niet duidelijk is wat je precies doet en/of als je je op een zeer gespecialiseerd of technisch gebied bevindt dat niet iedereen begrijpt. Hoe meer informatie je op jouw visitekaart plaatst voor visitekaartjes drukken en visitekaartjes bestellen, hoe nuttiger en gedenkwaardiger het is voor mensen aan wie je de kaart geeft. Het zal helpen bij de verbinding met een potentiële klant; een klant waarmee je bijvoorbeeld een gesprek had tijdens een netwerkevenement. Maar er schuilt ook gevaar om de hoek! Het toevoegen van te veel informatie op jouw kaartje, kan de kaart druk maken. Het is immers een klein stukje papier. Bovendien houden sommige mensen ter bescherming hun mobiele telefoonnummer liever geheim. Daarnaast is het aangeraden om je adres niet op de kaart te vermelden als je van thuis uit werkt. Je wilt het niet te gemakkelijk maken voor je stalker, nietwaar? Houd er ook rekening mee dat hoe meer informatie, zoals diensten die je vermeldt, hoe vaker je deze informatie misschien moet wijzigen of bijwerken. Niet erg handig bij visitekaartjes drukken en visitekaartjes bestellen. Gebruik dus alleen de informatie waarvan je weet dat deze minstens een jaar onveranderd zal blijven!