Een slotenmaker in Almere na inbraak

Afgelopen vakantie was er ingebroken bij ons in huis. Mijn vrouw en ik waren op vakantie en waren dus niet thuis toen het gebeurde. Ik had tegen onze buurman gezegd dat wij weggingen en aan hem gevraagd of hij kon opletten op het huis. Wij hebben een goede band met onze buren en proberen elkaar te helpen met dit soort dingen. De ochtend dat wij terugkwamen werd ik door hem gebeld dat er bij ons was ingebroken. Hij liep in de ochtend met zijn hond, toen hij zag dat de poortdeur open was. Voor de zekerheid keek hij of alles in orde was en zag toen dat de deur opengebroken was. Hij had de politie meteen gebeld en die waren langsgekomen om alles te inspecteren. Wij kwamen aan het einde van de middag thuis en waren natuurlijk erg geschrokken. We hadden veel schade en er waren veel waardevolle spullen gestolen, zoals sieraden, geld en elektronica. Het ergste vonden we eigenlijk het idee, dat er zomaar iemand in ons huis had rondgelopen en alles kon meenemen. Wij voelden ons niet meer veilig in ons huis en vooral mijn vrouw had hier problemen mee. De eerste paar dagen hadden we veel problemen met slapen. We besloten om meteen een slotenmaker in Almere in te schakelen. We wilden ons weer veilig voelen in ons eigen huis en de beveiliging verbeteren. Een slotenmaker in Almere kon al het hang- en sluitwerk controleren en vernieuwen indien dat nodig was. Het leek ons ook een goed idee om een alarmsysteem te installeren, zodat het huis beter beveiligd zou zijn. We hoopten dat een slotenmaker in Almere hier ook mee zou kunnen helpen.   

Online een slotenmaker in Almere gevonden

Online zochten we naar een slotenmaker in Almere die alle werkzaamheden kon uitvoeren. We wilden graag een bedrijf inschakelen dat betrouwbaar was, zodat we zeker wisten dat alles goed geregeld zou worden. Daarom zochten we naar een bedrijf met een certificaat van Politiekeurmerk Veilig Wonen, dan wisten we zeker dat het huis weer goed beveiligd zou zijn. Een bedrijf dat ons meteen goed leek was molsbergergroep.com. We zagen dat ze in bezit van het keurmerk waren en lazen verschillende positieve beoordelingen. We namen met deze slotenmaker in Almere contract op en vroegen of ze bij ons langs wilden komen. Ze konden gelukkig direct komen om alles te inspecteren. Alle sloten en hangwerk werden geïnspecteerd en het kapotte slot werd meteen vervangen. We maakten een aantal afspraken over het vervangen van alle andere sloten en het installeren van een alarmsysteem. We kregen een aantal opties uit verschillende alarmsystemen en sloten en kozen wat ons het beste leek. Wij wilden ons graag weer veilig voelen en wilden het liefste dat het zo snel mogelijk aangepast en geïnstalleerd kon worden. Het leek ons verstandig dat ze hiervoor een aantal dagen later al zouden langskomen.  

We voelen ons weer veilig

Een paar dagen later kwam iemand van de slotenmaker in Almere langs. Hij verving alles wat we hadden afgesproken en plaatste het alarmsysteem. Ter plekke kregen we een uitleg over het systeem, zodat we dit op de juiste manier konden gebruiken. Het was duidelijk dat de beveiliging van het huis nu veel beter was. Het duurde een tijdje tot we ons weer helemaal veilig voelden, maar dat is nu weer het geval. De Molsberger Groep is een goede slotenmaker in Almere

  • Ze zijn dag en nacht bereikbaar en kunnen direct iemand langs sturen
  • Ze kunnen helpen bij een inbraak, de preventie en de installatie van sloten en een alarm
  • Ze zijn in bezit van een certificaat van Politiekeurmerk Veilig Wonen