Uw jaloezieën maken we graag voor u op maat

Bent u toe aan nieuwe jaloezieën? Dan is het goed dat u eens op onze website kijkt. Want op gordijnen.nl vindt u diverse raamdecoratie en verblinding zoals de jaloezieën. Jaloezieën moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Ten eerste wilt u dat de jaloezieën geen of nauwelijks licht doorlaten als ze gesloten zijn zodat u niet te veel last hebt van de felle zon in de zomer. Ook zorgt het ervoor dat u rustig kunt slapen omdat straatlicht niet naar binnen kan vallen. Dat maakt jaloezieën uitermate geschikt voor in de woon-, slaap- en studeerkamer. Hebt u jaloezieën en wilt u ze graag vervangen? Maar hebt u een oud huis met raamkozijnen die niet aan de standaardafmetingen voldoen? Dan kost het u wellicht nog heel wat moeite om in de winkels bij u in de buurt geschikte raamdecoratie te vinden. Vanaf nu hoeft u niet eens de deur meer uit want onze producten versturen wij naar u toe. Tevens maken we al onze producten voor u op maat als u dat wenst. Schroom dus niet langer maar neem eens een kijkje op onze website. U zult zien dat er voor ieder wat wils te vinden is. En dan bedoelen we niet enkel de verschillende soorten jaloezieën maar ook diverse andere raamverduisteringen zoals gordijnen, luxaflex en rolgordijnen.

Kiest u zelf het materiaal voor de jaloezieën uit?

Omdat iedereen zo zijn eigen wensen heeft omtrent jaloezieën kunnen we het ons goed voorstellen dat u met de meeste winkels niet zo tevreden bent. We zijn best trots om te mogen stellen dat we online een van de grootste aanbieders zijn van dit product. Het is allereerst van belang dat u weet wat u wilt. Hebt u een bepaalde kamer net geverfd en staan de jaloezieën niet netjes bij de kleuren van de kamer? Selecteer dan de beschikbare producten op kleur. Hebt u een voornamelijk houten kamer? Of meer een industrieel ingerichte woonkamer en zoekt u daarom raamdecoratie van aluminium. Bij ons kunt u ook kiezen op het materiaal:

  • Zo leveren we ze van hout,
  • Aluminium
  • En van kunststof.

Hebt u gevonden wat u nodig hebt? Vul dan uw adres- en contactgegevens in. Vervolgens betaalt u het product door het verschuldigde bedrag over te maken via iDEAL, PayPal of uw credit card. Reken er maar op dat we het snel naar u opsturen, in principe hoeft u nooit langer dan 1 à 2 werkdagen te wachten.

Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan om een vrijblijvende offerte

Omdat de prijzen van de jaloezieën kunnen variëren in verband met de hoeveelheid moeite die we moeten doen, is het verstandig om eerst een offerte aan te vragen als u ze op maat wilt laten maken. Wist u dat u niet eens hoeft op te meten? Wij hebben namelijk een speciale montageservice die u kan helpen. Maakt u online op www.gordijnen.nl maar vast een afspraak. Wij komt naar u toe om alle mogelijkheden met u door te nemen. Vervolgens gaat hij uw raamkozijnen opmeten en krijgt u een offerte. Gaat u daarmee akkoord? Dan maken we de raamdecoratie helemaal op maat. Bent u een ware doe-het-zelver? Dan kunt u het natuurlijk zelf gaan ophangen. Maar als u dit liever overlaat aan onze specialist dan is dat voor een kleine meerprijs geen enkel probleem. Als u ten slotte graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe producten of kortingen dan is het geen verkeerd idee om ons te volgen via de sociale media. Wij zijn lid van onder andere Twitter en Facebook dus ook via de wegen zijn we bereikbaar.