De leukste bedrijfsuitjes Twente

Bent u zich op dit moment aan het oriënteren op passende bedrijfsuitjes? Twente is de regio waarin u graag wilt zoeken, omdat het kantoor hier gevestigd is en de meeste medewerkers hier ook wonen? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk graag even van deze gelegenheid gebruik maken om u erop te wijzen dat u voor gezellige bedrijfsuitjes Twente niet over hoeft te slaan. In dit deel van Nederland vindt u namelijk vele mogelijkheden, die stuk voor stuk echt tot de verbeelding spreken. Het is een ontzettend mooi gebied, waar veel te doen is. En dat geldt ook voor bedrijfsuitjes! Twente kent bijvoorbeeld de Sallandse Heuvelrug, waar u de tofste outdoor activiteiten kunt ondernemen. Dit om maar eens een voorbeeld te noemen. Zo krijgt u een idee over wat er hier zoal te doen is. De mogelijkheden zijn eindeloos! Als u nou op zoek bent naar een uniek uitje voor uw bedrijf, dan kunt u niet meer om ’t Twents Kwartiertje heen. Bij ons kunt u namelijk de meest uiteenlopende activiteiten doen. In de volgende alinea vertellen wij u graag meer over de opties voor actieve bedrijfsuitjes in Twente.

Gezellige bedrijfsuitjes? Twente heeft ‘t!

In het hart van de regio vindt u het dorp Weerselo. Dit is de plaats van waar uit wij opereren. Hier vindt u onze organisatie, waar u te allen tijde terecht kunt voor de leukste bedrijfsuitjes. Twente leent zich er uitstekend voor om er op uit te trekken in de vrije natuur. Wat dacht u van:

  • Gezellig fietsen op de tandem
  • Een tuktuk huren om de omgeving te verkennen
  • Rondtoeren op een echte Solex
  • Outdoor activiteiten waarbij u uw collega’s eens op een andere manier leert kennen?

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van onze firma. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Dit komt doordat wij u blij maken met geweldige bedrijfsuitjes. Twente is het decor hiervan. Het zal een dag worden om nooit meer te vergeten! Breng daarom gauw een bezoekje aan onze site twentskwartiertje.nl om te bekijken wat er allemaal mogelijk is bij ons. Wij staan bekend om onze gezellige bedrijfsuitjes. Twente is onze vestigingsplaats, dus als u hier werkt en woont, dan is de reis naar ons snel gemaakt. En ook dat scheelt weer tijd en kosten!

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Het is een feit dat er ontzettend veel werkgevers zijn die terugdeinzen van georganiseerde bedrijfsuitjes in Twente. Dit komt doordat ze bang zijn voor hoge prijzen. Gelukkig is er bij ’t Twents Kwartiertje niets om voor te vrezen, omdat u bij ons altijd voordelig uit bent. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor de meest uiteenlopende activiteiten, zoals tuk tuk rijden, de verhuur van Solexen en nog veel meer. Het zal dus zeker een betaalbare dag worden, zodat u hier niet al te veel budget voor hoeft te reserveren. En dat scheelt! Verder kunt u het organiseren van bedrijfsuitjes te Twente met een gerust hart aan ons overlaten, omdat wij hier heel veel ervaring mee hebben. Wij weten wat leuk is voor alle verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën. En dat gaat u zeker merken tijdens de dag zelf! Heeft u verder nog vragen aan ons team? Wilt u even overleggen wat de mogelijkheden zijn bij ons? Kijk dan snel op twentskwartiertje.nl of neem even contact met ons op. Wij hopen in ieder geval snel van u te horen!