Dankzij een serre aanbouw stijgt uw huis in waarde

Een serre aanbouw laat u natuurlijk hoofdzakelijk voor u en uw gezin doen. Het is heerlijk om in het zonnetje te zitten terwijl u toch beschermd bent voor andere weersomstandigheden zoals een hevige wind. Daardoor is het mogelijk om het hele jaar door hoog en droog van de zon te kunnen genieten. Tevens valt er dankzij een serre aanbouw veel meer licht in de woonkamer zodat het er vrolijker en lichter wordt terwijl u minder vaak kunstmatig licht hoeft te gebruiken. Op de langere termijn betekent het dat u op uw energierekening bespaart dankzij een serre aanbouw. Daarnaast is een serre aanbouw natuurlijk een flinke investering maar zal uw huis in waarde stijgen. Mocht u over enkele jaren toch besluiten om te verhuizen, dan mag u er behoorlijk wat meer geld voor vragen. Met meer dan 43 jaar ervaring waarvan 30 jaar in de serre aanbouw hopen wij dat u voor terhuurnebv.nl kiest als u een serre aanbouw wenst. Kijkt u eens op onze website of kom eens langs in onze showroom in Haaksbergen. U vindt er diverse ontwerpen van serres maar ook van lichtstraten, carports , terrasoverkappingen en nog veel meer. Ligt Haaksbergen iets te ver maar wenst u toch graag gebruik te maken van onze services? Maakt u dan een afspraak, we komen graag langs voor een eerste gesprek en om alles op te meten.

Bedenk goed welk type serre aanbouw u wenst

Omdat we een riante keuze aan mogelijkheden hebben met betrekking tot een serre aanbouw is het verstandig om u even te oriënteren. Op onze website vindt u vele voorbeelden van afgeronde projecten. Dit zijn de drie meest populaire opties:

  • Serre met platdak en met een lichtstraat,
  • Serre, type lessenaardak,
  • Serretype met platdak in een knik.

Een serre aanbouw hebt u dus nog niet zo maar voor elkaar. Toch kan het snel gaan na dat eerste kennismakingsgesprek. We sturen u nadien snel een eerste schets en offerte met een duidelijk overzicht van de materialen die we willen gebruiken en natuurlijk het totale bedrag. Het is aan u om er veranderingen in aan te brengen. Wij houden wel van een uitdaging en kunnen uw serre geheel op maat maken. Gaat u uiteindelijk akkoord? Dan maken we zo spoedig mogelijk een afspraak voor de bouw van uw serre aanbouw. Misschien kunt u de serre aanbouw combineren met de bouw van een carport zodat uw tweede auto ook droog staat. Misschien hebt u een groot terras dat weliswaar ingekort wordt door de bouw van een nieuwe serre, maar waar u alsnog vele dagen doorbrengt. Als het dan gaat waaien en u bent niet echt beschut door bomen, dan zit dat helemaal niet aangenaam. Kies dan voor een terrasoverkapping die aan uw dak vastgemaakt kan worden. Dan zit u niet alleen uit de wind, zelfs een regenbuitje zal uw dag niet vergallen.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice

Natuurlijk is het een flinke investering en daarom krijgt u ruim de tijd om er goed over na te denken. Leest u eventueel de vele positieve reacties van klanten die u al zijn voorgegaan op onze website door. Of kijk eens op Facebook naar diverse voorbeelden van ons werk. Onze reikwijdte is trouwens enorm. We kunnen iedereen in Nederland maar ook in grote delen van België en Duitsland ons werk aanbieden. Tot slot willen we u nog wijzen op onze pagina met aanbiedingen. U vindt er om de maand nieuwe aanbiedingen van speciale modellen. Tevens zijn onze showroommodellen tegen lage prijzen te koop!