Loodgieter Borne: ervaringen uit onze badkamer

Mijn vrouw en ik hebben enkele maanden geleden ons nieuwe huis in Borne betrokken. Dat liep allemaal gesmeerd, tot een ongelukkige avond een paar weken terug. Het was middernacht, toen mijn dochter onze kamer binnenkwam om te vertellen dat er water uit het toilet omhoog liep. Dat water stonk bovendien enorm. Natuurlijk kwamen we meteen in actie. Mijn vrouw probeerde het overtollige water op te vangen en ik rende naar de badkamer om het probleem te onderzoeken. Ik heb een aantal dingen geprobeerd, maar kwam tot de conclusie dat ik de schade zelf niet kon verhelpen. De volgende ochtend ging ik direct op zoek naar een loodgieter in Borne. Ik kwam terecht op een website, http://www.rioolklachten.nl/loodgieter-borne/. Deze loodgieter uit Borne is in heel Twente actief en heeft jaren ervaring. Ik heb de telefoon gepakt en hen opgebeld. Wat hebben zij voor ons gedaan?

  • Probleem gelokaliseerd
  • Reparatie inplannen
  • Reparatie uitgevoerd

Binnen no time stond hij voor de deur: een vakman met alle nodige materialen op zak. Deze loodgieter uit Borne laat er geen gras over groeien! Ik heb hem naar de badkamer gebracht en hem de ravage laten zien. Hij begon gelijk met het lokaliseren van het probleem. Al snel had hij bepaald dat ons riool niet goed doorliep. Dat kon duiden op een lekkage, of een verstopping. Omdat ons huis pas was opgeleverd, leek een lekkage niet ondenkbaar. In de vervolgonderzoeken werd duidelijk dat we inderdaad te maken hadden met een serieuze lekkage, een stukje onder de vloer, waardoor het overtollige water nergens naartoe kon. We hebben toen gelijk een afspraak gemaakt voor een reparatie. Je hoort altijd dat je lang moet wachten op antwoord, maar deze loodgieter uit Borne wilde ons zo snel mogelijk helpen. Een dag later stond hij opnieuw voor de deur, klaar om de lekkage aan te pakken.

Loodgieter Borne: keurige reparatie

Hij heeft er uiteindelijk twee dagdelen over gedaan om onze badkamer weer te herstellen. De lekkage werd verholpen en het water liep langzaam weg. Uiteindelijk heeft hij ook de bestaande leidingen nagekeken, zodat het probleem zich niet opnieuw kon voordoen. Mijn vrouw en ik waren verbaasd over de snelheid en kwaliteit waarmee we werden geholpen. Binnen een week konden we weer in onze badkamer, terwijl we beiden hadden gezien wat een chaos het was geweest! Deze loodgieter uit Borne heeft in onze ogen snel, professioneel en kordaat gehandeld! Toen we onze badkamer weer mochten betreden waren we geschokt: alles zag er precies zo uit als voorheen. Het tegelwerk was helemaal hersteld en nergens was een spoor te zien van de eerdere overlast. We kunnen deze loodgieter uit Borne daarom van harte aanbevelen. Heb je een probleem met het riool of zit de wc verstopt? Bel hem dan eens op. Op http://www.rioolklachten.nl/loodgieter-borne/ vind je alle contactgegevens. Bovendien lees je daar meer over de verschillende reparaties die hij kan uitvoeren. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Dan vind je die onder het kopje ‘beoordelingen’. Je komt dan gelijk te weten hoe de rest van Twente erover denkt!

Goede inspectie vooraf

Met een mini camera in de buizen is een lekkage snel ontdekt. Deze loodgieter uit Borne hoeft de muur dus niet open te breken om het probleem te lokaliseren. Je bespaart hiermee veel geld, omdat je geen bijkomende kosten hebt nadat de lekkage gedicht is. Met een kleine ingreep op de plek van de lekkage kan het probleem worden opgelost. Vervolgens wordt het gat weer gedicht en zie je hier niets meer van. Wil je meer weten over deze methode? Surf dan snel naar de site van RSL!