Noppenfolie van Viv

Viv is een bedrijf dat gespecialiseerd is in flexibele en eventueel bedrukte verpakkingsmaterialen. Ze richten zich met name op de levensmiddelenindustrie en de non-food sector. Zo leveren ze bijvoorbeeld veel bedrukte folies aan rozenkwekerijen. Noppenfolie is een van hun producten die ze leveren in een hoogwaardige kwaliteit. Nu is verpakkingsmateriaal natuurlijk een breed begrip. In alle soorten materialen en formaten leveren ze bij Viv een oplossing voor jouw transport of andere verpakkingsdoeleinden. Het is mogelijk om het zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. Zo kan het handig zijn indien je noppenfolie voor transport wilt gebruiken en bepaalde boodschappen mee wilt meegeven. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de tekst breekbaar op een verpakkingsmateriaal te laten printen. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat de vervoerders er eventueel onzorgvuldig mee omgaan. Er zijn diverse vormen van noppenfolie van een kleine nop tot een grotere nop. Viv heeft een ruim assortiment van verpakkingsmaterialen, dus mocht noppenfolie niet hetgeen zijn wat je zocht beschikken ze over de volgende vormen:

  • Pakpapier
  • Wikkelfolie
  • Plastic folie
  • Tape
  • Plakband

Daarnaast beschikken ze over allerlei soorten verpakkingsmateriaal zoals kartonnen dozen in diverse formaten.

Noppenfolie van hoogwaardige kwaliteit

Voor je bedrijf op zoek zijn naar een hoge kwaliteit van verpakkingsmateriaal; Viv beschikt ook over voldoende keuze aan materialen om de verpakkingen dicht te maken. Zo kun je tape en plakband kopen in allerlei soorten en maten. Ze hebben PVC tape, PP tape, acryl tape en dubbelzijdige tape. Deze producten zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan rolbreedtes en rollengtes. De rolbreedtes variëren van 12 mm tot 72 mm. Dit heeft een groot voordeel aangezien er voor de stevigere verpakkingen een grotere rolbreedte noodzakelijk moet zijn. Indien je zware of grote producten wilt vervoeren kan dit een goede uitkomst zijn.

Meer informatie

Het is aan te raden om zaken te doen met Viv aangezien ze een betrouwbare service leveren. Deze service is daarnaast ook uitermate snel. Indien je de producten voor 15.00 uur besteld, heb je het morgen in huis. Dat betekent dat je als bedrijf snel kan handelen. Soms heb je namelijk te maken met late leveringen of bestellingen die opeens grote vormen aannemen. Dit tegen alle verwachtingen in. Op die manier kun je snel handelen met Viv. Ze leveren uitermate accuraat volgens de afgesproken tijd. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is voor ondernemers dat je afspraken nakomt en snel handelt. Ook in het geval van noppenfolie. Het lijkt een onbelangrijk product, maar het is in grote mate van belang dat je kwetsbare en fragiele producten zorgvuldig kunt verpakken en vervoeren. Je weet namelijk niet altijd wie de zorg draagt voor jou spullen of producten. Op deze manier neem je geen risico’s. De soorten noppenfolie van Viv voldoen aan alle kwaliteitseisen en zorgen voor optimale bescherming. Viv heeft al jarenlang ervaring met de verkoop van verpakkingsmateriaal. Ze zijn opgericht in 1953, dat betekent dat ze niet de eerste de beste firma zijn die producten levert. Het bedrijf weet waar ze het over hebben. Daarnaast denken ze altijd met de klant mee. Zo kun je bij ze terecht als je hele specifieke verzoeken hebt. Dat geven ze op de website ook aan. Indien je op zoek bent naar maatwerk dan ben je bij Viv aan het juiste adres. Het gaat verder dan het simpelweg bestellen van producten. De werknemers van Viv staan ten alle tijden voor je klaar indien je een specifieke wens hebt. Ze beschikken over een groot magazijn met allerlei producten, waaronder noppenfolie. Neem contact op via: 0318 – 550333 of stuur een email naar info@viv.nl.