Bestel vandaag nog al uw matten

Er zijn vele matten op de markt. Van prachtige Perzische tapijten tot simpele inloopmatten die u bij de voordeur legt. Een vloerkleed beschouwen we als matten en dat geldt ook voor een mat waar u uw schoenen aan kunt afvegen. Bij voetenvegertje.nl staan vooral de meer simpele varianten centraal. Deze matten hebben een zeer praktische functie in ieder huis. Bij vrijwel ieder ingang ligt de inloopmat net achter de voor- en achterdeur. Woont u in een galerij? Dan worden deze matten zelfs weleens buiten de deur gelegd. Afijn, op onze website vindt u een keur aan matten in allerlei vormen en maten. Al deze producten kunt u erg eenvoudig online bestellen. En dat komt u ongetwijfeld goed uit. Want zeker als u samenwoont en allebei hard werkt, dan staat winkelen niet meer zo hoog op de agenda. U gaat misschien liever op een vrije avond samen met uw partner online shoppen. Mocht u bijvoorbeeld de hal hebben verbouwd of onlangs zijn verhuisd dan zoekt u misschien nog een goede deurmat. Hopelijk komt u dan snel bij onze site uit want we bieden u naast een groot assortiment ook een hoge kwaliteit aan deze producten aan. Terwijl u er niet uw huis voor uit hoeft en u geen dief van de portemonnee bent. Onze matten voor bij de deur zijn wel erg speciaal. Zo zijn ze van Nederlandse bodem en gemaakt van kokosmateriaal. Daarnaast zijn ze voorzien van een vrolijke spreuk maakt kunt u ook de variant zonder opdruk bestellen. We weten daarom ook wel zeker dat er hier voor ieder wat wils te vinden is.

Weet u al welke matten u wilt hebben?

Natuurlijk zijn de matten van kokos niet de enige producten. Zo verkopen we tevens matten van de volgende materialen:

  • Naaldvilt,
  • Van gerecycled materiaal,
  • En objecten van het bekende merk Arte Espina.

We hebben er expliciet voor gekozen om de duurdere en duurzamere fabrikanten aan te bieden in plaats van goedkoop materiaal. Want in het geval van deze kledenkunt u maar beter een investering maken. Een dergelijke mat gaat dan namelijk decennia lang mee zonder dat u hier onderhoud aan hebt. Het wordt zeker aangeraden om zo nu en dan uw deurmat uit te kloppen maar daar houdt het al snel bij op. In onze blogs kunt u alles lezen over de uiteenlopende matten en vertellen we u per product wat de beste reinigings- en onderhoudsmethodes zijn. Daarom kan het absoluut geen kwaad om de website te bookmarken. Ook voor uw trap kunnen we allerlei producten bieden zoals lopers en een trapmat. Ten slotte willen we u zeker even wijzen op de speciale pagina waar u de huidige kortingen en acties kunt bekijken. Misschien is er op dit moment net uw mat in de aanbieding gedaan door onze marketingafdeling.

Hebt u nog vragen aan ons? Dan kunt u ons altijd even bellen

Een online bestelling maken is erg eenvoudig. Kies eerst uw favoriete product uit en geef de afmetingen aan ons door. Dankzij ons ruime assortiment hebben we de meeste producten standaard op voorraad en leveren we uw bestelde goederen binnen enkele werkdagen af. De bezorgkosten zijn erg laag en komt het totaalbedrag boven een bepaald bedrag uit, dan zijn de verzendkosten geheel gratis. Nadat u een keuze hebt gemaakt vult u uw contact- en adresgegevens in. Dan betaalt u via een online betaalservice zoals iDEAL of PayPal. We laten het u natuurlijk weten als het pakketje is opgestuurd zodat u snel kunt profiteren van uw mooie mat. Hebt u nog vragen? Bel of stuur dan een e-mail naar onze klantenservice.