Hier kunt u snel goede kartonnen dozen laten maken

Wij hadden laatst het plan gevat om onze klanten een cadeau toe te sturen omdat ons bedrijf maar liefst vijftig jaar bestond. Wij hebben een heel trouwe klantenkring en vandaar dat wij hen graag een mooi cadeau wilden toesturen. Wij hebben toen een miniatuurvrachtwagen laten maken en deze wilden wij naar onze klanten opsturen. Wij hebben namelijk een transportbedrijf en vandaar de keus voor een miniatuurwagen. Wij hadden de wagens allemaal al in huis, toen wij ons realiseerden dat wij nog helemaal geen dozen hadden om deze cadeaus te verzenden. Vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij goede kartonnen dozen konden vinden om onze cadeaus in te versturen. Ik kan u zeggen dat wij hadden gedacht dat wij dat snel even konden regelen, maar dat bleek allesbehalve waar te zijn. Wij kwamen er namelijk al snel achter dat wij ons heel veel problemen op de hals hadden gehaald. Wij konden namelijk nergens dozen vinden die een goede afmeting hadden. Wij hebben in allerlei winkels gekeken, maar overal waren de kartonnen dozen helemaal uit verhouding. Dat was niet waar wij naar op zoek waren en dus hebben wij gekeken of wij ook ergens kartonnen dozen op maat konden laten maken. Wij vreesden dat hier een enorm prijskaartje aan vast zou zitten, dus erg enthousiast waren wij niet toen wij op het web gingen zoeken naar mogelijkheden. Gelukkig kwamen wij al snel terecht op de site van Dozenlatenmaken. Deze site sprak ons meteen heel erg aan omdat wij meteen zagen dat je hier in ieder geval goede kartonnen dozen kunt laten maken. Men geeft nog niet meteen prijzen omdat deze afhankelijk zijn van de aantallen die je bestelt. Vandaar dat wij even contact hebben opgenomen met de mensen van deze site om te horen wat zij voor onze kartonnen dozen wilden hebben.

Deze kartonnen dozen waren zeer voordelig geprijsd

Toen wij even met een van de medewerkers van deze site gingen praten, hadden wij al snel in de gaten dat men hier heel lage tarieven rekent voor de kartonnen dozen. Dat was heel prettig om te merken want wij hadden geen zin om veel geld uit te gaan geven aan de kartonnen dozen die wij nodig hadden. Wij hoefden dus ook niet lang te twijfelen over de vraag of wij hier de kartonnen dozen wilden bestellen. Wij hadden ze namelijk dringend nodig omdat de cadeaus bijna op de post gedaan moesten worden. Wij vonden het daarom ook prettig om te merken dat de mensen die bij Dozenlatenmaken.nl werken, alles op alles gezet hebben om onze kartonnen dozen op tijd klaar te hebben. Wij hadden bij wijze van spreken onze bestelling nog niet geplaatst, of wij hadden onze dozen al in huis. Wij waren zeer te spreken over de kartonnen dozen omdat deze heel geschikt waren voor onze cadeaus. Wij hebben daarom alles snel ingepakt en wij konden de pakketjes toen op de post doen. Dat was zonder de hulp van Dozenlatenmaken.nl nooit gelukt en wij zijn daarom ook blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf zaken hebben gedaan. Wij hebben goede dozen gekregen en wij raden iedereen aan om hier ook een bestelling te plaatsen wanneer u een doos zoekt. Kortom:

  • hier kunt u dozen op maat laten maken
  • hier kunt u voordelig maatwerk bestellen
  • men doet er hier alles aan om uw bestelling snel te leveren

Kijk voor meer informatie even op Dozenlatenmaken.nl.

Lees meer…