Ga je binnenkort verhuizen? Dan moet je zeker een verhuislift huren!

Wonen in een monumentaal oud pand is ontzettend leuk en mooi, maar het heeft ook zo z’n nadelen. Zo is het verplaatsen van meubels ontzettend moeilijk. Voorwerpen zoals een grote bank of een lange tafel kunnen amper via de deur en trappen omhoog worden getild. Het kan extra stress veroorzaken en dit wil je niet hebben tijdens een al “oh zo stressvolle” verhuizing. In zo’n soort situatie komt het van pas om een verhuislift te huren. Door een verhuislift te huren komen met gemak de zwaarste spullen op de juiste verdieping terecht. De verhuislift, of ladderlift, wordt voor uw deur op de straat geïnstalleerd. De verhuisspullen kunnen zo middels de ramen naar binnen worden getild in plaats van door het trappenhuis. Alle spullen kunnen via een verhuislift worden verplaatst. Denk hierbij aan een:

  • Grote kast;
  • Bank;
  • Salontafel;
  • En koelkast.

Ook grotere voorwerpen zoals een piano zijn ideaal om te verplaatsen via een ladderlift. Een verhuislift huren brengt dan ook ontzettend veel voordelen met zich mee. Allereerst scheelt het een hoop gesleep en gesjouw. Niet langer hoef je met vier man met veel moeite meubels naar boven te tillen. Je hoeft ze slechts op de juiste verdieping van de verhuislift af te pakken. Je rug zal je hier dankbaar voor zijn! Ook kun je, door een verhuislift te huren, beschadigingen van de producten voorkomen. Want denk zelf, hoe vaak ben je tijdens het verhuizen niet al per ongeluk met die scherpe punt van de tafel tegen de muur aangekomen? Een verhuislift huren is dus dé manier om jouw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen!

Wil je een verhuislift huren? Dan ben je bij Angel Verhuizingen aan het juiste adres!

Angel Verhuizingen is dé plek voor het huren van een verhuislift! Dit ervaren bedrijf biedt een uitstekende verhuislift service aan. Verhuizingen zijn voor dit bedrijf, zoals de Engelsen zeggen, “a piece of cake”. Door jarenlange ervaring heeft deze organisatie van verhuizen een vak gemaakt. Het hechte team van Angel Verhuizingen staat op elk moment voor u klaar. Zowel voor verhuizingen binnen Nederland als voor verhuizingen over de grens. Behalve dat je hier een verhuislift kunt huren, biedt Angel Verhuizingen ook nog de mogelijkheid om een machinist bij de verhuislift te huren. Je kunt bij deze laatste optie zelf aangeven voor hoe lang je de machinist wilt huren. Dit kan voor zowel een hele dag, een dagdeel, als voor een enkel uur. Angel Verhuizingen geeft je de optie die bij jouw verhuizing past! Dit betekent dus dat je geen onnodige kosten zult hebben. De verhuislift van Angel Verhuizingen is verder uitschuifbaar tot een hoogte van 26 meter. Dat zijn maar liefst acht verdiepingen! Zelfs voor een verhuizing in een flat is deze verhuislift dus uiterst geschikt. Op angelverhuizingen.nl vind je meer informatie over het huren van een verhuislift.

Voor particuliere en zakelijke verhuizingen; bij Angels Verhuizingen kan iedereen terecht!

Ben je enthousiast geworden en wil je een verhuislift huren? Dat is mooi, want iedereen kan bij Angels Verhuizingen terecht! Hoewel dit bedrijf gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen, zijn ze ook zeer ervaren op het gebied van bedrijfs- en projectverhuizingen. Om te zorgen dat u geen extra kosten maakt, wordt de verhuizing geregeld via een strakke planning. Ook biedt Angels Verhuizingen andere diensten aan. Denk hierbij aan transporten, bedrijfsverplaatsingen, koeriersdiensten en keukendistributie. U hoort het dus goed, Angels Verhuizingen is dé verhuizer van Nederland! Wilt u graag met hen in contact komen? Dan kunt u altijd even bellen of mailen, of ga gewoon even langs bij het kantoor in Amsterdam. Tot snel!