Hebt u last van koude voeten? Kies dan voor laminaatverwarming

Bent u een echte koukleum? Hebt u erg veel last van koude voeten in de herfst en in de winter en bestaat uw vloer uit laminaat? Dan krijgt u het er niet snel warm! Uw centrale verwarming verwarmt in principe uw laminaat niet of nauwelijks. Dat komt mede door het materiaal dat moeilijk op te warmen is. Maar het komt vooral door het simpele natuurkundige feit dat warmte stijgt. De kou blijft laag aan de grond hangen met als gevolg koude benen en voeten. U kunt dit eenvoudig verhelpen door te kiezen voor laminaatverwarming. Hebt u behoefte aan laminaatverwarming maar hebt u geen idee hoe u hier aan kunt komen? Kijkt u dan eens op onze website: electriccomfort.nl. We leveren diverse producten waaronder laminaatverwarming. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u graag een dergelijke investering maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen bent u bij ons absoluut geen dief van uw eigen portemonnee, we leveren ook nog eens enkel laminaatverwarming van topmerken zodat u zeker weet dat er weinig onderhoud nodig is. Alle bedradingen die wij gebruiken voldoen aan alle belangrijke keurmerken zoals:

  • Het CE keurmerk
  • ETL Semko
  • Intertek

Laminaatverwarming is een goede investering

Naast laminaatverwarming kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van vloerverwarming. Sommige mensen prefereren tapijt of juist een houten vloer boven laminaat. En velen hebben in de badkamer natuursteen. En steen is van nature koud dus in de badkamer wilt u waarschijnlijk al helemaal vloerverwarming. Het is zeer onprettig om na het douchen op koude tegels te moeten staan, dan springtĀ u waarschijnlijk het liefste direct weer onder de douche! Voor alle type ondergronden kunnen we u van vloerverwarming voorzien. Bent u benieuwd naar de kosten van laminaatverwarming? Vraagt u dan een offerte op. Geeft u aan om hoeveel vierkante meters het gaat en we berekenen direct de totale prijs voor u. Daarbij zijn het materiaal en de manuren inbegrepen. We komen namelijk graag uw laminaatverwarming aanleggen. Wij garanderen steevast de hoogste kwaliteit. Dat heeft als groot voordeel dat er weinig onderhoud nodig is aan uw laminaatverwarming. Is de afspraak eenmaal gemaakt? Dan staat het als een paal boven water dat we ons aan die afspraak houden. Ingebouwde verwarming kunt u nadien eenvoudig bedienen met de bijgeleverde thermostaat die we naast de regelaar van uw centrale verwarming kunnen ophangen. Mocht het ernstig afkoelen in huis dan zal de temperatuur snel stijgen door aan uw thermostaat te draaien.

Uw huis zal zeker in waarde stijgen!

Het is een goede investering om laminaatverwarming te kopen. Uw huis zal in waarde stijgen zodat u, mocht u uw huis ooit willen verkopen, een flinke som mag vragen. Overigens voorzien we niet alleen woningen van vloerverwarming. We kunnen ook woonboten, vrachtschepen, de carrosserie van bloemwagens en uw oprit voorzien van verwarming. Dat laatste heeft erg veel nut als u last hebt van bevroren ramen. U wilt in de ochtend niet krabben als het heeft geijzeld. Overigens zal uw oprit niet bevriezen zodat u onderweg van uw voordeur naar uw auto niet de kans loopt om uit te glijden. Opritverwarming is dan ook zeker de moeite waard naast laminaatverwarming. Laat dit in een keer doen, dan krijgt u korting op het totaalbedrag. Hebt u hier verder nog vragen over? Stuur ons dan een e-mail of een offerte-aanvraag. U kunt ons tijdens kantooruren ook even opbellen, onze klantenservice staat voor u klaar. Sterker nog, wij hebben een 24-uurs service dus u mag ervan uitgaan dat u snel een respons krijgt.