Wilt u een haartransplantatie nemen?

esteworld-haartransplantatie - HaartransplantatieBent u beginnend kalend? Wilt u daarom graag een haartransplantatie? Dan is de kans groot dat u voor dergelijke cosmetische ingrepen niet verzekerd bent. Omdat u uiteraard niet in Nederland een haartransplantatie wilt betalen is het slim om dit in het buitenland te laten doen. Daar kost het een schijntje in verhouding met de prijzen in Nederland terwijl u dezelfde service krijgt. Klinkt u dat als muziek in uw oren en hebt u hier wel behoefte aan? Kijkt u dan eens op esteworld-haartransplantatie.nl. Bij ons kunt u namelijk een haartransplantatie aanvragen. Een consult is in eerste instantie helemaal kosteloos. We informeren u over de mogelijkheden en kijken naar uw hoofdhaar. Als wij denken dat een haartransplantatie nut heeft, dan kunt u beginnen met plannen. De haartransplantatie doen wij in Turkije maar het zijn wel Nederlandse artsen die de behandelingen uitvoeren. Van een taalbarrière zal tijdens de ingreep geen sprake zijn. U voelt zich daardoor op uw gemak en dat maakt een haartransplantatie in het buitenland zeer aangenaam. Zeker als u zenuwachtig wordt van dergelijke ingrepen is het belangrijk dat u de mensen om u heen kunt begrijpen en verstaan. Het consult wordt overigens door een Nederlandse specialist gedaan, wellicht bij u in de buurt. En dat geldt tevens voor de nazorg.

Voor een haartransplantatie gaat u naar Turkije

Onze kliniek, Esteworld, is goedgekeurd door het ministerie van volksgezondheid en heeft belangrijke keurmerken gehaald. Niet alleen hebt u Nederlandse begeleiding in Nederland maar ook in de kliniek in Turkije. Vergeet u trouwens niet om een visum aan te vragen als u naar dit land reist? Het valt helaas niet binnen het Schengenverdrag. Dankzij een haartransplantatie durft u weer de straat op. U hebt geen last meer van uitvallend haar en dat zal mentaal een enorme boost geven. Uw zelfvertrouwen is waarschijnlijk gedeeltelijk afhankelijk van uw uiterlijk. Het is daarom niet onbegrijpelijk dat u zich rot gaat voelen als uw haar uitvalt. Dit kan genetisch zijn of door een ziekte. Dankzij een transplantatie hebt u weer voor vele jaren een volle bos haar. Overigens krijgt u van ons garantie op het resultaat. Is het toch niet gelukt? Dan kan het proces herhaald worden of u krijgt zelfs uw geld terug! Gelukkig komt dit maar nauwelijks voor. Als u graag met eigen ogen wilt zien hoe een dergelijke kliniek er van binnen uitziet en hoe het er aan toegaat dan kunt u een leuk inleidend filmpje bekijken via YouTube. Op de website vindt u een linkje naar de video. Leest u ook de ervaringen door van mensen die bij ons een transplantatie hebben ondergaan. U zult zien dat ze louter positief zijn over de behandeling. Hebt u toch nog vragen? Schroom dan niet maar klim in de pen en:

  • Schrijf een e-mail
  • Of bel met onze klantenservice.

Het is hier geheel veilig!

Het nieuws wil nog weleens overdrijven en dat is in het geval “Turkije” helemaal zo. Het is een veilig land en u verblijft in een afgesloten resort tijdens uw haartransplantatie. Het is geen enkel probleem om naar dit land te reizen mits u niet naar het oosten gaat. Maar de kliniek bevindt zich in het Europese gedeelte van Istanbul dus er kan u niets gebeuren. Wellicht kunt u er na uw haartransplantatie een leuke stedentrip van maken. Deze oude stad, het vroegere Constantinopel, die wordt gescheiden door de Bosporus is een bezoekje meer dan waard. En als u niet zo van steden en cultuur houdt, dan kunt u altijd nog doorrijden naar het zuiden om te genieten van zon, zee en strand in bijvoorbeeld Antalya of Alanya.