Dankzij onze alarmsystemen slaapt u goed

Weet u dat u in een wijk woont waar veel criminaliteit is? Is er bij u weleens ingebroken of is dit weleens bij de buren gebeurt? Dan hebt u vast en zeker erg veel baat bij onze alarmsystemen. Want dankzij onze alarmsystemen kunt u preventief iets doen aan de inbraak bij u in de buurt. Niet alleen uw eigen huis is beschermd, een dief bedenkt zich tweemaal voordat hij het überhaupt in uw buurt gaat proberen. Onze alarmsystemen hebben dan ook een grote impact op de wijk en het kan zelfs zorgen voor een grotere sociale cohesie in de buurt. Uw buren gaan u vast en zeker vragen hoe u aan dergelijke alarmsystemen bent gekomen dus hopelijk wijst u hen op onze website! Dat kunnen wij erg waarderen. U vindt ons op: credexalarmsystems.eu/nl. Kijkt u eens tussen de diverse alarmsystemen die wij aanbieden. Zoals de naam van de website al aangeeft zijn wij een Europese website en leveren we vanuit een ander land aan. Dat neemt niet weg dat we snel kunnen leveren. U hoeft er in principe nooit langer dan 48 uur op te wachten. We verkopen de meeste alarmsystemen van het gerenommeerde merk Jablotron. Dit bedrijf maakt unieke systemen die wij in de laatste varianten op onze website aanbieden. Zo kunt u altijd beschikken over de meest moderne alarmsystemen in de wereld en weet u zeker dat al uw dure spullen veilig in uw huis blijven staan.

Onze alarmsystemen zijn gemaakt door gerenommeerde A-merken

Als u onlangs verhuisd bent naar een eigen koophuis dan bent u daar ongetwijfeld erg trots op. Er komt veel bij kijken. Klussen is aan de orde van de dag zoals verven, het leggen van de vloer en het inrichten van uw huis. Als alles af is en u woont er prettig dan kan het u opeens te binnen schieten dat u niets aan de beveiliging van uw eigendommen hebt gedaan. Dat is uitermate vervelend want het is behoorlijk wat meer werk als al uw meubelen weer aan de kant moeten, de muur er gedeeltelijk moet worden uit gesloopt of als er veel geboord moet worden. Want alarmsystemen worden ingebracht in uw muren en sensoren worden opgehangen op plekken die potentiële dieven niet kunnen achterhalen. Alarmsystemen installeren is daarom zeer verstandig. Als u een kaal huis krijgt opgeleverd raden wij het u met klem aan om dit op tijd te doen. Dan hebt u daar later geen omkijken meer naar en voelt het niet aan als een tweede verbouwing. Als u binnenkort gaat verhuizen dan kunt u alvast contact met ons opnemen. Laat weten welke alarmsystemen u misschien zou willen, dan kunnen we u helpen bij het maken van een goede weloverwogen keuze!

Hebt u hulp nodig met de installatie? Wij staan voor u klaar

Natuurlijk is het inbouwen van een alarm een klus die u zelf wel aankunt. Op onze website vindt u diverse fragmenten en handleidingen zodat u dit in een handomdraai kunt doen. Hebt u hier toch hulp bij nodig? Dat vinden wij geen probleem, we kunnen u zelfs telefonisch te woord staan en aan de hand van een klantenservicemedewerker gaat het u zeker lukken om het systeem in te bouwen. Hebt u toch nog vragen?

  • Bel ons dan gerust even op. We staan op maandag tot en met zaterdag voor u klaar.
  • Of stuur ons een e-mail met daarin al uw prangende vragen.
  • Wist u trouwens dat u ons ook kunt inhuren als u het inbouwen van uw alarm wilt uitbesteden? Voor een kleine meerprijs doen we dit voor u op afspraak.