Een workshop catering volgen, dat kan hier

Dankzij de ruime ervaring als cateraar is deze website tot stand gekomen. Na 20 jaar te hebben gewerkt in het vak vond de eigenaresse het de hoogste tijd om diverse trainingen en cursussen op te zetten waaronder de workshop catering. De workshop catering is in principe bedoeld voor de mensen die al als cateraar werken of dit vaak als een hobby uitoefenen.U wilt op de hoogte blijven van de laatste trends, van handige weetjes en ook over de hygiënevoorschriften. Om echt uw kennis over dit vak weer eens goed op te halen doet u er goed aan om deze workshop catering bij kortsupportservices.nl te gaan volgen. U zult er beslist geen spijt van krijgen. Sterker nog, wellicht smaakt de workshop catering naar meer en zien we u straks onze training volgen zodat u aan de slag kunt bij een cateringservice of zelfs voor uzelf kunt beginnen. Is het niet heerlijk om voor een keur aan gelegenheden grote groepen mensen van drank en voedsel te kunnen voorzien? Dat stemt het gemoed goed, geeft energie en zal een glimlach op het gezicht van de gasten plaatsen. Omdat alle thema’s van dit vak moeilijk binnen een workshop catering passen bieden we de mogelijkheid aan om meerdere workshops te volgen, elk binnen een duidelijk afgebakend kader. Het zal daarom ook niet bij een enkele workshop catering blijven. Woont u in de omgeving van Spijkenisse of vindt u het helemaal geen probleem om hier enkele dagen naartoe te reizen? Dan moet u zich echt eens aanmelden voor een workshop catering.

Dankzij een workshop catering kunt u als cateraar aan de slag

Zoals we in de eerste alinea al vertelden is er niet zoiets als een enkele workshop catering. We hebben het opgedeeld in een aantal thema’s waar u uiteraard uit kunt kiezen. Dit zijn:

  • Hoe maakt u het gerecht echt af?
  • Hoe gaat u om met de feestgangers, de mensen die u inhuren, uw eigen personeel, uw leveranciers en ga zo maar door?
  • De workshop catering “blijf bij in de catering” gaat over de laatste trends op dit gebied. Exotische hapjes passeren de revue net als de nieuwste drankjes,
  • En ten slotte de merchandise in de catering. Een interessant inkijkje naar uitbreidingsmodelijkheden.

Tijdens een volwaardige training leert u dit allemaal en gaan we ook dieper in op klantvriendelijkheid, de hygiëne van het voedsel en de keuken waar u het bereidt. Voor een volledig overzicht van alle trainingen inclusief mogelijke data en prijzen verwijzen we u vanzelfsprekend even door naar onze website. De workshop catering is niet alleen bedoeld voor de professionele cateraar/ misschien is dit uw hobby en wordt u regelmatig gevraagd binnen uw kennissenkring tijdens buurtfeesten, een trouwerij of andere aangelegenheid. Enige theoretische kennis is dan in onze ogen geen overbodige luxe. U wilt de gasten immers blijvend verbazen en dat kan enkel door innovaties door te voeren, zowel in de bediening, de opsmuk als de daadwerkelijke gerechten.

Uw kennis opdiepen of opfrissen? U zult bij ons slagen

Naast de doorsnee workshops geven we ook graag een cursus op maat. Houdt daarom onze site en dus onze agenda scherp in de gaten zodat u niets hoeft te missen. Zo is biologisch verantwoord eten helemaal in, en terecht! Net als vegetarisch en veganistisch eten. Hoe maakt u dat klaar en hoe zorgt u ervoor dat u voor iedereen genoeg variatie aan kunt bieden? We geven tijdens deze zeer specialistische dagen alle tips en recepten mee zodat u altijd zult slagen. Vergeet ten slotte niet om kortsupportservices te volgen op Facebook!