Familiedag met lunch in Houten

Al jaren hebben wij eenmaal per jaar een familiedag. Mijn moeder heeft een goede relatie met al haar broers en zussen en we kunnen allemaal goed met elkaar opschieten. Het vervelende is alleen dat iedereen in andere gedeeltes van Nederland woont, waardoor het lastig is om elkaar te bezoeken. Een familiedag is altijd weer een goede reden om elkaar te zien en iedereen probeert deze dag dan ook vrij te houden. We proberen er altijd een leuke dag van te maken en organiseren diverse activiteiten. Elk jaar organiseert iemand anders het en dit jaar was het mijn beurt. Zelf woon ik in Houten en er is hier in de buurt genoeg te doen, daarom leek het mij leuk om in de omgeving opstap te gaan. Al snel kwam ik met het idee om een van de parken in de buurt te bezoeken. Er zijn veel kleine kinderen in de familie, waardoor we niet te ver en lang van huis kunnen. Een park is altijd leuk voor kinderen en we hadden de mogelijkheid om lekker te varen. Maar voor de lunch was ik wat langer aan het twijfelen, was het beter voor een lunch in Houten om naar een restaurant te gaan, of kon ik het beter thuis doen. Ik stuurde mijn moeder en broer een berichtje en vroeg hun mening. Mijn moeder dacht dat het niet zoveel zou uitmaken, maar mijn broer, die zelf kleine kinderen heeft, leek het beter om voor een lunch in Houten thuis te blijven. Het idee was dat iedereen aan het einde van de ochtend zou aankomen, we konden dan bijpraten tijdens een kop koffie en na de lunch in Houten op pad gaan. Zelf kende ik geen restaurant, of cateraar die met ons budget een lunch in Houten aan huis kon leveren en ik moest op zoek. Via internet vond ik verschillende bedrijfjes die konden helpen, maar ik wist niet welke goed waren. Ik vroeg aan mijn vriendinnen of zij iemand kenden en een van mijn vriendinnen kwam met rondomtaart.nl. Zij had een High Tea via hen geregeld en vond dat erg lekker.

Onze lunch in Houten hadden we besteld bij rondomtaart.nl

Ik nam contact op met rondomtaart.nl en vroeg of ze met een lunch in Houten konden helpen. Gelukkig zou dat geen probleem voor ze zijn. We konden zelf aangeven wat we in gedachten hadden en dan zouden zij een mooie mix voor ons samenstellen. Ik vroeg de familie of er allergie├źn waren, of andere dingen waar ik rekening mee moest houden. Een van mijn neefjes mag geen kaas eten, maar voor de rest waren er geen allergie├źn. Ik vertelde de allergie aan het bedrijf en die zou daar rekening mee houden, dit was geen probleem. Ze gaven ook aan dat er de mogelijkheid was om een lunch in Houten te combineren met een High Tea. Op die manier waren er allemaal verschillende lekkere broodjes en ook wat lekkers voor achteraf, dit leek mij een goed idee. Rondomtaart.nl kan ook helpen met:

  • De catering voor een bruiloft
  • Een high tea
  • Taarten voor verjaardagen, of andere gelegenheden

Borrelhapjes en verschillende evenementen

Voor ons was de lunch in Houten via rondomtaart erg geslaagd. De lunch werd netjes geleverd op het tijdstip dat we hadden afgesproken. Het eten was erg lekker en zelfs de kleintjes waren aan het smullen. Gelukkig was er genoeg voor iedereen en achteraf werd alles netjes weer opgehaald. Het is een goede manier om voor veel personen een lunch te regelen, zonder dat je alles moet voorbereiden en alles achteraf moet schoonmaken.