Dit is de vitaminestore in Eindhoven bij uitstek

Kom eens langs in onze vitaminestore in Eindhoven want niet alleen kunt u als liefhebber van gezond eten uw hart ophalen, we geven u ook erg graag advies over het volgen van een dieet. Een gezond voedingspatroon kan op diverse manieren gerealiseerd worden. Wellicht wilt u minder vlees en vis eten. Dat is niet alleen goed voor uzelf, het is erg goed voor het milieu. In onze vitaminestore in Eindhoven kunt u allerlei vleesvervangers kopen zoals noten en peulvruchten. Maar zoals de naam al aangeeft is deze vitaminestore in Eindhoven vooral gespecialiseerd in de verkoop van biologische, natuurlijke en verantwoorde voeding. Kijk eens op onze website want daar kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken naast allerlei verstandig advies over gezonde voeding. Vergeet niet om na uw bezoek dedriesprong op te slaan tussen uw favoriete websites. Wie wil in deze moderne tijden niet gezonder eten? U wilt iedere dag de aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen binnenkrijgen net als de belangrijke elementen die u niet mag missen voor een keur aan orgaanfuncties. Daarom kunt u waarschijnlijk wel wat persoonlijk advies gebruiken. Hebt u dat allemaal zelf allang uitgeknobbeld? Dan hopen we dat u de vitaminestore in Eindhoven uitkiest als vaste stek voor al uw voedingsmiddelen. Hebt u als vrouw trouwens een moeilijke huid die snel geïrriteerd raakt of snel droog is? Of wilt u er zeker van zijn dat de make-up die u gebruikt niet is getest op proefdieren? Dan is onze natuurlijke make-up een uitstekend alternatief. Komt u gerust even langs om u te laten adviseren over onze ruime keuze aan alternatieve cosmetica.

Kom snel langs in onze vitaminestore in Eindhoven

Kijk voor natuurgeneeskunde ook eens op de site van de Driesprong want ook daar weten wij alles van. De homeopathie kan u zeker in het geval van lichte kwaaltjes misschien nog wel beter ondersteunen of zelfs genezen dan de traditionele geneeskunde. U zit immers totaal niet te wachten op al die bijwerkingen die synthetische medicatie u kan geven. In onze vitaminestore in Eindhoven als op de website adviseren we u graag over de diverse mogelijkheden die u daaromtrent hebt. Wilt u nu direct weten wat we trouwens qua levensmiddelen aanbieden? Haast u dan wederom naar de website en kies tussen de diverse categorieën zoals:

  • Diverse kruiden waar u thee van kunt zetten of kunt gebruiken in vele gerechten,
  • Glutenvrij voedsel voor degene met een intolerantie,
  • Dit is helemaal in de mode en geeft u net dat beetje meer ondersteuning en energie,
  • Groente en fruit, uiteraard duurzaam geteeld zonder het gebruik van insecticiden,
  • Maar ook vlees en gevogelte voor de liefhebber die het nog te moeilijk vindt om vegetariër te worden.

U mag er wel vanuit gaan dat al deze producten steevast aanwezig zijn in onze vitaminestore in Eindhoven zodat u niet met lege handen huiswaarts zult keren.

We geven u graag voedingsadvies voor een gezonder leven

Hebt u nog vragen aan de medewerkers van onze vitaminestore in Eindhoven? Kom dan eens gezellig bij ons langs. U vindt op de site de exacte locatie net als de openingstijden. Ons filiaal bevindt zich namelijk dicht bij deze grote stad, in Valkenswaard om precies te zijn. Maar u kunt ons ook even bellen, doet u dat wel tijdens kantooruren, en mailen. We geven u graag gepast persoonlijk advies zodat u een gezonder leven kunt gaan leiden. Een leven waarin u respect hebt voor dieren, voor de aarde en voor uw eigen lichaam. En dat kan eigenlijk alleen door bewust met voeding om te leren gaan.

Lees meer…