Kies voor de goedkoopste flexibiliteit met een Sim Only abonnement

Als je een mobiele telefoon hebt en je wilt daar gebruik van kunnen maken, dan heb je belminuten nodig en een x aantal MB’s zodat je ook zonder Wi-Fi kunt internetten. Daar heb je een provider voor nodig. Veel mensen kiezen voor een abonnement waar de telefoon bij in zit. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en daar krijg je dan belminuten, MB’s en een telefoon voor terug. Het lijkt vaak alsof je de telefoon er gratis en voor niets bij krijgt. In dat scenario betaal je bijvoorbeeld 40 euro voor de belminuten en het aantal MB’s en de telefoon is dan je welkomstgeschenk. Het is niet zo gek dat men dit denkt, want men presenteert het vaak alsof je de telefoon mag uitzoeken. Dit fenomeen wordt vooral heel duidelijk wanneer je je abonnement mag verlengen. Je krijgt dan een mailtje met de opmerking dat je abonnement ten einde loopt en dat je daarom een nieuwe telefoon mag uitzoeken. Maar dat is uiteraard niet het geval. Je hebt aan het einde van de looptijd van je contract simpelweg je telefoon afbetaald. Op dat moment is de telefoon van jou en dus laat een provider je een nieuwe telefoon uitzoeken. Daardoor kun je het zelfde maanbedrag blijven betalen, omdat je immers in principe gewoon opnieuw een telefoon hebt gekocht en deze betaal je dan in termijnen via het maandbedrag. Dus het idee dat een telefoon een cadeautje is klopt niet. Je betaalt altijd voor deze telefoon en daarom zijn de abonnementen met een nieuwe iPhone heel duur. Het is dan ook om die reden dat je vaak onbeperkt mag bellen of internetten. Als je dus eenmaal een telefoon hebt afbetaald, dan kun je beter je abonnement stopzetten en overstappen op Sim Only. Je houdt dan je eigen telefoon, want deze functioneert vaak nog prima. Dat betekent dat je geen telefoon meer hoeft af te betalen. Als 20 euro van je abonnement naar de telefoon ging, dan kun je een Sim Only abonnement nemen dat in ieder geval 20 euro goedkoper is dan je huidige abonnement. Maar er zijn natuurlijk verschillende opties wanneer je een Sim Only abonnement wilt nemen. Als je weet dat je per maand nooit over je MB’s heen gaat, dan kun je een Sim Only abonnement uitzoeken met een gepast aantal MB’s. Als je heel veel belt of juist heel weinig, dan kun je daar een geschikt Sim Only abonnement bij uitzoeken met veel of juist weinig belminuten. Hieronder vind je meer informatie over hoe je het best passende Sim Only abonnement kunt vinden.

Vind het juiste Sim Only abonnement via simonly.com

Via de bovenstaande website kun je verschillende Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken van verschillende providers zoals:

  • Ben
  • Simyo
  • Lebara
  • Tele2
  • Simpel

Je vindt per provider verschillende opties wat betreft belminuten, MB’s en maandbedragen. Tevens heb je te maken met internet snelheid. Het kan dus zijn dat een aanbieder heel goedkoop is, maar daar staat dan wel tegenover dat je internet langzaam zal zijn. Het is dus maar net wat je nodig hebt. Maar wat altijd het geval is, dat is het feit dat je nooit voor je telefoon hoeft te betalen en daardoor zal je maandbedrag altijd relatief laag blijven. Hoe hoog of laag het uiteindelijke bedrag zal zijn hangt af van je wensen. Hoe meer je wilt internetten of bellen en hoe sneller het internet moet zijn, des te hoger zal het maandbedrag zijn.

Surf naar simonly.com en vergelijk!

Het is daarom handig om gebruik te maken van simonly.com, want hier kun je meteen alle providers onderling met elkaar vergelijken. 

Lees meer…