Backoffice uitbesteden

Wilt u uw backoffice uitbesteden? Bekijk dan eens de mogelijkheden van PRO Payroll. Zij verzorgen uw salarisadministratie, bieden administratie en begeleiding rondom ziekte van uw personeel, ze hebben een urenportaal, contracten, loonstroken en facturen in uw eigen huisstijl en u geniet van het debiteurenbeheer. Door gebruik te maken van de diensten van PRO Payroll houdt u meer tijd over voor uw kernprocessen. Want zoals u weet kosten administratieve zaken veel tijd en is het vakgebied onderhevig aan snel veranderende wet- en regelgeving. Door de diensten door PRO Payroll te laten verzorgen zorgt u ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar alle bijbehorende administratieve en juridische rompslomp. Meer weten? Lees verder!

Wat is PRO Payroll?

Maar wat is payroll nou precies? Dat vertellen wij u graag. Payroll staat eigenlijk voor loonlijst. Uw administratieve zaken rondom het salaris van uw personeel wordt volledig uit handen genomen. Hierdoor creëert u meer vrijheid, heeft u geen last van werkgeversrisico’s, geniet u van een maximale flexibiliteit, heeft u geen personeelsadministratie meer uit te voeren en heeft u optimale binding. De binding wordt gerealiseerd door altijd uw huisstijl en logo’s te gebruiken op alle contracten, facturen en andere administratie. Andere voordelen zijn dat voor elke situatie een aansluitend contract wordt geregeld. Daarnaast worden zaken rondom ziekteverzuim voor u geregeld. En ook juridische vraagstukken worden voor u opgelost. Kortom, onze specialisten staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. En daarnaast natuurlijk ook om uw administratieve zaken te regelen voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat PRO Payroll voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. U bent welkom op het kantoor in Eindhoven om één van de specialisten te spreken. Wilt u het liever online doen? Dan zijn er verschillende opties. Zo kunt u een terugbelverzoek achterlaten, een vraag stellen, vrijblijvend informatie aanvragen, een gratis proefberekening of een offerte vragen. Zo heeft u meteen een idee wat ze voor u kunnen betekenen en wat dit gaat kosten. Bekijk snel de mogelijkheden, zodat u zo snel mogelijk van de administratieve rondslomp af bent.