Creaties maken met een 3d pen

Vind jij het leuk om te tekenen en ben je graag met je handen bezig? Een creatief persoon is altijd op zoek naar nieuwe dingen. Je wilt je creativiteit tenslotte altijd blijven voeden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan eens een kijkje nemen op de website van 3DPenStore.nl. Hier vind je verschillende soorten 3d pennen waarmee je allerlei creaties kunt maken. Je hebt er niet eens meer papier voor nodig! Je kunt hier onder andere terecht voor:

  • 3d pen
  • PLA filament
  • Voordeelpakket
  • Accessoires

Op de website vind je ook een blog waarop je meer informatie vindt over de 3d pen en hoe je deze kunt gebruiken. Het kan in het begin even wennen zijn om met zo’n soort pen aan de slag te gaan. Zelfs mensen die al jaren tekenen en hier dus een ruime ervaring in hebben, moeten even de tijd nemen om echt mooie creaties te kunnen maken met een 3d pen. Maar je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst! Als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je er de meest prachtige variaties mee maken en als jij ervan houdt om creatief bezig te zijn, dan is dit zeker iets voor jou.

Wat is een 3d pen precies?

Het is je misschien moeilijk voor te stellen hoe een 3d pen precies werkt. Wij hadden precies hetzelfde toen we deze pen voor het eerst in onze handen kregen. Het is je moeilijk voor te stellen dat je aan de slag kunt gaan met een pen zonder dat je papier nodig hebt en je toch de meest prachtige creaties kunt maken. Daarom leggen we je graag uit hoe dit in zijn werk gaat. Je kunt een 3d pen het beste vergelijken met een 3d printer. Laat het woord pen dus even achterwege, want dit is wat het zo verwarrend kan maken! Een 3d pen is dus eigenlijk gewoon een 3d printer, maar dan op een kleine schaal. In de pen stop je plastic vullingen die ook wel filamenten worden genoemd. Dit zijn lange plastic draden die door de ingebouwde motor door de pen worden gevoerd. Hierdoor komt het plastic uiteindelijk in vloeibare vorm aan in de punt van de pen. Nadat deze vloeistof de pen verlaat, verhardt het heel snel en daardoor is het dus mogelijk om letterlijk in de lucht te tekenen. Als jij wilt zien wat je er zoal mee kunt creëren, kom dan een kijkje nemen op de website 3DPenStore.nl. Je kunt hier uiteenlopende voorbeelden bekijken waar je ook wat inspiratie mee kan opdoen.

Creëer wat je wilt met de 3d pen

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar je kunt dus bijna letterlijk alles maken met de 3d pen. Ben jij al tijden op zoek naar een mooi beeldje? Maak deze gewoon zelf met deze pen! Op de website kun je een prachtig voorbeeld zien van een Eiffeltoren die met een 3d pen is gemaakt. De verschillende kleuren die gebruikt zijn voor deze creatie sluiten naadloos op elkaar aan en vormen zo een prachtig geheel. Het zal je misschien wat oefening kosten om dit ook voor elkaar te krijgen, maar het is voor iedereen mogelijk om dit te doen. Het werken met een 3d pen is relatief eenvoudig als je het eenmaal in de vingers hebt. Ben jij nieuwsgierig en wil je ook mooie dingen maken met zo’n pen? Plaats dan vandaag nog je bestelling bij de 3d pen store. Vergeet ook niet om verschillende kleuren filamenten te bestellen om je creaties meer kleur te geven!