Waarom ik ben overgestapt op erp

Toen ik tien jaar geleden een bedrijf ben begonnen, heb ik mij voornamelijk gericht op het werven van zoveel mogelijk klanten. Ik wil niet over mijzelf opscheppen, maar ik heb inmiddels een behoorlijke klantenkring opgebouwd en daar ben ik behoorlijk trots op. Ik streef er iedere dag naar om de kwaliteit van mijn producten en diensten zo hoog mogelijk te maken omdat ik van mening ben dat mijn klanten alleen het beste verdienen. Een tijdje geleden merkte ik dat ik niet meer een goed overzicht had op de processen die binnen mijn bedrijf gaande waren. Dat vond ik erg vervelend omdat ik bijvoorbeeld merkte dat klanten geen facturen meer ontvingen. Ik ben daarom eens op zoek gegaan naar mogelijkheden om mijzelf op dit gebied te verbeteren. Een goede kennis van mij, die ook al jaren in hetzelfde vakgebied zit, raadde mij aan om gebruik te gaan maken van dit systeem. Dit klonk mij in eerste instantie een beetje vreemd in de oren omdat ik geen idee had wat het was. Vandaar dat ik hem diezelfde dag nog maar even gevraagd heb wat erp eigenlijk was. Hij heeft mij dit toen geduldig uitgelegd en ik had al heel erg snel in de gaten dat dit voor mij waarschijnlijk heel veel interessante mogelijkheden zou kunnen opleveren. Vandaar dat ik maar eens even op het internet ben gaan zoeken naar meer informatie over erp.

De voordelen van het gebruik van erp

Toen ik diezelfde avond nog even achter de computer kroop omdat ik graag wat meer informatie over erp wilde hebben, ben ik gewoon even via Google gaan zoeken naar meer tekst en uitleg aangaande dit onderwerp. Ik kwam al heel erg snel terecht op de site van erp-selectie. Ik had nog nooit van deze site gehoord maar dat was ook niet echt belangrijk. Wat ik meteen in de gaten had, was dat je hier moest zijn wanneer je op zoek was naar meer gegevens omtrent erp. Ik vond het heel fijn om te merken dat je hier in een oogopslag meer informatie kunt krijgen over dit onderwerp zonder dat je daarvoor veel voorkennis nodig hebt. Ik werd meteen heel erg enthousiast over alles wat ik op deze site over erp las. Vandaar dat ik dus ook niet lang hoefde te twijfelen of ik met deze software zou willen werken. Het was mij meteen duidelijk dat er voor mij heel veel mooie voordelen te wachten lagen dus ik heb meteen contact opgenomen met een van de vriendelijke medewerkers achter deze site. Deze heeft mij heel erg veel verteld over waar ik op moest en kon rekenen. Daardoor kreeg ik een heel duidelijk beeld van de vele mogelijkheden die erp mij kan bieden. Inmiddels gebruik ik het al een paar maanden en ik zou willen dat ik dit vele jaren eerder was gaan doen.

Ik ben uitermate tevreden

Inmiddels gebruik ik al een aantal maanden erp en ik kan niet anders dan zeggen dat ik hier zeer tevreden over ben. Ik werk met veel meer gemak dan ik ooit gedaan heb en ik merk dat ik een veel beter overzicht heb over alle processen die binnen mijn firma gaande zijn. Ik kan daarom zeggen dat:

• ik uitermate content ben over deze fantastische software
  • ik heel erg te spreken ben over de service die mij door dit bedrijf geboden is
  • ik veel efficiĆ«nter kan werken dankzij deze prachtige software

U heeft het waarschijnlijk al tussen de regels door gelezen; ik ben uitermate tevreden over mijn aankoop en raad iedereen aan om een kijkje te gaan nemen op de mooie website.