Wilt u gaan werken in Lissabon? Kijk dan hier op de site!

Ik was net klaar met mijn opleiding als psychologe en klaar om de wijde wereld in te trekken. Ik had echt geen idee wat ik wilde gaan doen, maar ik wist wel dat ik het liefst een tijd naar het buitenland zou vertrekken. Ik had helaas niet veel geld gespaard, vooral ook omdat vlak voor mijn studie de financiering was afgeschaft en ik de studie dus geheel zelf moest ophoesten. Een vriendin van mij kwam met het idee om wel naar het buitenland te gaan, maar dan ook te gaan werken. Op deze manier hadden we het beste van twee werelden. Geen zorgen om geld, en wel kunnen genieten van de zon en een andere omgeving. We gingen direct op het internet opzoek naar mogelijkheden om te werken in het buitenland. Er kwamen verassend veel opties naar boven en ons idee leek nog niet zo onmogelijk als wij van te voren dachten. We vonden de website gedma.nl waarop heel veel verschillende vacatures te vinden waren voor banen in het buitenland. Het zag er allemaal super mooi uit met plaatjes van stranden en palmbomen, bijna te mooi om waar te zijn. Ik kreeg er direct helemaal zin in. Ik was er voor mijzelf over uit dat ik graag wilde werken in Lissabon. Aangezien de website zo veel verschillende vacatures had kon ik ook gaan zoeken naar vacatures om te werken in Lissabon. Er popte verschillende opties voor werken in Lissabon op. Ik keek nog even verder op de website om te kijken hoe betrouwbaar deze website was. Ik wilde uiteraard niet dat ik straks ergens naar toe ging waar vervolgens helemaal geen baan te vinden was. Je hoort immers de meest enge verhalen over werken in het buitenland. Op de website zag ik ook veel recensies van mensen die de website eerder hadden gebruikt. Deze recensies zagen er super veel belovend uit en ze waren allemaal heel erg enthousiast over deze website. Ik kreeg er steeds meer vertrouwen in dat ik deze website kon gebruiken om te gaan werken in Lissabon. Ik had nog wel enkele vragen, dus ik besloot het e-mailadres te gebruiken wat op de website stond. Ik stuurde een e-mail met al mijn vragen en kon niet wachten om antwoord te krijgen. Ik wilde heel graag verder met mijn proces om te gaan werken in Lissabon.

Wilt u gaan werken in Lissabon? Kijk dan hier op de site!

Werken in Lissabon, dat wilde toch iedereen?

Ik kreeg zeer vlot antwoord op mijn vraag. Al de antwoorden stemde mij positief en ik was bereid om verder te gaan met het proces om te gaan werken in Lissabon. Ik solliciteerde op de vacature die er voor mij het mooist uitzag en kon niet wachten om met dit bedrijf te praten en mogelijk dus echt te gaan werken in Lissabon!

Goede communicatie van zeer aardige mensen

Ik werd uiteindelijk uitgekozen om bij het bedrijf te gaan werken in Lissabon. Ik was tot over mijn oren! Ik kan de website dan ook niet genoeg bedanken en wel om de volgende redenen:

  • De website bood heel veel verschillende vacatures voor werken in Lissabon en andere landen
  • De website gaf veel goede informatie
  • De website antwoordde vlot op mijn emails

Ook opzoek om te gaan werken in Lissabon? Denk dan vooral aan deze website!