Wilt u een virtuele maagband?

Een virtuele maagband is een principe dat in de hersens aangezet kan worden door middel van hypnose. Na het verkrijgen van een virtuele maagband heeft de cliënt minder eetlust waardoor afvallen makkelijker wordt. Nadat er via hypnose sprake is van een virtuele maagband of maagring heeft de persoon minder vaak zin in eten en ook het gevoel minder ruimte te hebben in de maag voor veel eten. Voor mensen die al alles hebben geprobeerd om af te vallen is dit de ideale oplossing omdat ze zo niet perse vast hoeven te zitten aan strenge diëten waarbij ze bepaalde dingen niet mogen eten maar ze hebben juist minder trek waardoor ze minder hoeven te eten maar wel kunnen eten wat ze willen terwijl ze ook afvallen. Het kost na het aanbrengen van de maagring dus weinig moeite voor de cliënt om af te vallen, afvallen wordt makkelijker omdat de persoon zich niet de hele dag bezig hoeft te houden met eten omdat ze minder trek hebben waardoor ze ook minder vaak aan voedsel denken en getriggerd worden en uit te bocht vliegen met te veel of te ongezond eten waardoor ze weer aankomen of minder afvallen. Bovendien is het voor veel mensen een gerustellend idee dat er met de virtuele maagband niet aan hun lichaam wordt geklooid zoals bij bijvoorbeeld een maagverkleining. Van een virtuele maagband hoeft u minder lang te herstellen en krijgt u geen last van fysieke klachten zoals pijn in de maag of een branderig gevoel zoals na een operatie waarin er een fysieke maagband wordt aangebracht. Het is namelijk een proces dat zich alleen in de hersenen afspeelt, een puur mentale verandering dus.

De service van Hypnose Praktijk bij het aanbrengen van een virtuele maagband

De Hypnose Prakrijk is een erkend instituut dat haar klanten kan voorzien van een virtuele maagband waardoor ze minder zin in eten hebben en ze op een gezonde en snelle manier veel gewicht kunnen afvallen. Los van het aanbrengen van virtuele maagbanden biedt Hypnose Praktijk ook hulp door middel van hypnose bij problemen als:

 • Eetstoornissen oplossen door middel van hypnose.
 • Bedplassen oplossen met hypnose.
 • Afvallen met hypnose zonder een virtuele maagband.
 • Depressie verhelpen met hypnose.
 • Stoppen met roken ondersteunen met hypnose.
 • Vermageren door middel van hypnose.
 • Angsten overwinnen met hypnose.
 • Paniekaanvallen weg laten gaan met hypnose.
 • Een alcoholverslaving tegengaan met hypnose.
 • Anorexia genezen met hypnose therapie.
 • Plankenkoorts tegengaan met hypnose.
 • Stotteren verhelpen door middel van hypnose.
 • Problemen met betrekking tot verschillende drugsverslavingen oplossen met hypnose.

Positieve ervaringen met virtuele maagband

Mijn moeder heeft al haar hele leven last gehad van overgewicht als gevolg van emotionele eetbuien waar ze weinig aan kon doen. Ze heeft al ontelbare diëten en voedingsschema’s geprobeerd maar ze mochten allemaal niet baten, afvallen lukte haar niet voordat ze haar virtuele maagband kreeg. Ze wou echter geen maagverkleining doen omdat ze bang was voor de medische risico’s en bijwerkingen en omdat ze liever niet in haar lichaam liet snijden. Nu ze haar virtuele maagband heeft na een hypnose sessie is ze al heel veel kilo’s afgevallen zonder moeite en zonder fysieke klachten. Een virtuele maagband van hypnose-praktijk.nl is dus een echte aanrader.