Op zoek naar co-packers in Nederland?

In de laatste jaren zijn er met de opkomst van het internet en de technologische revolutie steeds meer winkels gekomen die en webshop hebben opgericht of winkels die alleen gebruik maken van hun webshop en helemaal geen filialen meer hebben. Het is voor veel bedrijven een veel voordeligere optie om hun producten te verzenden naar de klanten in plaats van de producten in een winkel te verkopen. Zonder winkel hoeven de bedrijven ook geen geld uit te geven aan de huur en de personeelsleden voor het filiaal. Doordat ze deze kosten besparen kunnen bedrijven vaak sneller groeien en is er minder investering nodig om zelf een bedrijf te beginnen als je alleen een webshop hebt en geen vestiging. Bovendien verkiezen klanten het online shoppen tegenwoordig ook steeds vaker over het winkelen in een fysieke winkel. Het is voor de consument comfortabeler om vanaf de bank toegang te hebben tot duizenden opties in tegenstelling tot wandelen door een winkelstraat waar vaak maar een beperkt assortiment beschikbaar is. Echter zijn er wel aspecten van het runnen van een webshop die beginnende ondernemers vaak over het hoofd zien of waar ze niet genoeg rekening meehouden bij het inplannen van hun tijd of het voorspellen van het benodigde budget. Want alle verkochte producten moeten ook ingepakt en verzonden worden. Vaak willen bedrijven bijvoorbeeld hun producten verpakken in materiaal waar hun eigen logo of bedrijfsnaam op staat maar houden ze geen rekening met hoeveel tijd het produceren hiervan kost of hoeveel tijd en geld het inpakken van de verkochte producten kost.

Co-packers in Nederland via flexwerf

Voor de bedrijven die moeilijkheden hebben met het plannen van het inpakwerk wat komt kijken bij het verzenden van hun producten kan flexwerf de oplossing bieden door de service van hun co-packers aan alle bedrijven in Nederland beschikbaar te stellen. De co-packers in Nederland zorgen dat de pakketjes en het verpakkingsmateriaal in orde zijn, waardoor de webshop of bedrijfseigenaar van de winkelketen zelf tijd en ruimte overhoudt en de verpakking van de producten niet intern hoeft te doen. Zo hoeft een bedrijf niet een hele nieuwe afdeling in te richten voor het packen van hun producten, de co-packers van flexwerf in Nederland hebben namelijk hun eigen locatie en het enige wat het bedrijf merkt van hun betrekking tot het proces is dat alles vlekkeloos zal verlopen. Zo bieden de co-packers niet alleen aan dat ze de producten inpakken, ze kunnen ook het verpakkingsmateriaal aanpassen aan de wensen van elke klant, wilt u bijvoorbeeld een logo op een doos gedrukt hebben dan kan dat bij flexwerf.

Eigen ervaring met co-packing bij flexwerf

Ik heb zelf een dagje meegelopen met de co-packers die bij flexwerf.nl pakketjes uit heel Nederland verpakken naar wens van de eigenaar of verzender van de producten. Ik stond versteld van de snelle service en vlekkeloze handelswijze van de co-packers en zag hoeveel ervaring ze hadden met het inpakken van verschillende soorten en maten pakketjes. Ze legden me uit dat het bovendien voor het personeel een hele fijne baan was omdat ze heel flexibel konden zijn in hun gekozen werktijden.