We bouwen uw houten balkontafel geheel op maat

We bouwen uw houten balkontafel geheel op maatWist u dat wij de houten balkontafel van Amsterdams hout maken? Kijk eens op ledobject en u zult zien dat wij een uiterst transparant en duurzaam bedrijf hebben opgericht. We vinden het belangrijk dat materiaal hergebruikt wordt, ook als dat uit uw eigen tuin in de hoofdstad van het land afkomstig is. Wij maken in ieder gebruik van duurzame materialen zoals roestvrij staal, doorgaans tweedehands, en bomen uit de stad die zijn gekapt. Hebt u trouwens weleens van een houten balkontafel gehoord? Het is niet zo maar een tafel op poten maar een op maat gemaakt product dat u na aflevering aan uw balkon kunt bevestigen. Een balkon is doorgaans niet al te breed dus u wilt het niet helemaal opvullen met onhandige meubels. U wilt er kunnen genieten van een welverdiend kop koffie of van een biertje als u thuiskomt na een dag van hard werken. Zeker als u in een flatje woont en dus niet beschikt over een voor- dan wel achtertuin is een houten balkontafel een ware uitkomst. Tussen al het staal en beton staat een houten balkontafel prachtig. Het is net alsof u een stukje natuur in huis haalt. Zet er uw tuinstoelen bij en u kunt eindelijk heerlijk relaxen. U hebt nu eindelijk het ideale meubelstuk gevonden om uw balkon zo efficiƫnt en ergonomisch mee in te delen als de ruimte toelaat. Op onze site kunt u trouwens direct uw gewenste bestelling aan ons doorgeven. Het zal vervolgens niet lang duren voordat u kunt genieten van uw eigen houten balkontafel. Daar zult u hoge ogen mee opgooien en vriend en vijand jaloers mee maken. Wijs hen dan ook eens op onze site, daar zult u ons absoluut mee helpen.

De houten balkontafel is eenvoudig aan het balkon te bevestigen

Wat zijn zoal de voordelen van een houten balkontafel? Ten eerste dat u via onze site direct een dergelijk product kunt bestellen maar dat u het ook door ons op maat kunt laten maken. Vervolgens hoeft u kopjes, schoteltjes, boeken en of uw telefoon niet langer op de grond van het balkon neer te leggen. Ten tweede is de houten balkontafel van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dat betekent dat u er jarenlang gebruik van kunt maken terwijl u er nauwelijks onderhoud aan hoeft te verrichten. Andere voordelen hebben we voor u even op een rijtje gezet:

  • De houten balkontafel is eenvoudig aan ieder balkon te bevestigen en is tevens in hoogte verstelbaar,
  • Iedere tafel is in feite uniek en is ook nog eens op een zo natuurlijk mogelijke manier vervaardigd,
  • U steunt met uw aankoop diverse kleinschalige bedrijven en initiatieven,
  • Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verlichting. We kunnen diverse duurzame Led projecten op maat realiseren. Dus kijk snel op de site voor meer informatie.

Wij kiezen voor een kleinschalige manier van zakendoen

Dankzij de kleinschaligheid kunnen we in onze omgeving diverse bedrijven steunen. Kleine bedrijven die op een uiterst duurzame manier werken helpen wij natuurlijk graag een handje. U wilt immers een houten balkontafel van duurzaam hout in plaats van hardhout uit de verdwijnende bossen van Zuid-Amerika of Indonesiƫ. Maar het gaat niet alleen om het behoud van de natuur. Het is tevens van belang dat we de kennis en kunde niet vergeten. U krijgt een houten balkontafel die van begin tot eind op een ambachtelijke manier vervaardigd is door vaklui met een hart voor de zaak. Dankzij onze samenwerkingen zorgen we er dan ook voor dat de technische kennis behouden blijft en kan worden doorgegeven. En dat is vanzelfsprekend een groot goed!