Vergeet niet om bij uw planten design bloempotten te kopen

homemeetsnature - BloempottenBij homemeetsnature.nl kunt u prachtige bloemen en planten kopen. En u hoeft er niet eens uw huis voor uit te gaan want we komen het bij u thuisbezorgen. Als u in een flatje woont met enkel een balkon en u hebt graag groen om u heen dan kunt u bij ons uw slag slaan. Vergeet u trouwens niet om er bloempotten bij te kopen? In deze tekst legen we u kort uit hoe u bloempotten kunt kopen via onze website. Wij verkopen namelijk naast al dat groen ook design potten! Het kopen gaat trouwens in zijn geheel digitaal. Als u onze site al kent dan bent u vast wel bekend met online winkelen. U hebt misschien zelfs weleens gekeken bij onze bloempotten. Het kopen van deze potten is een eitje, ook voor iemand die niet zo vaak gebruik maakt van het internet. U kiest namelijk eerst uw favoriete bloempot uit. Is het een cadeautje? Vergeet dat dan niet aan te geven want dan pakken we het direct even voor u in. Dan krijgt u een formulier onder ogen waarop u uw naam, adres en contactgegevens invult. Het enige dat dan nog rest is de betaling. Die doet u via iDEAL, PayPal of uw creditcard. U leest het, bloempotten kopen bij Home Meets Nature is zeer eenvoudig.

Bloempotten bestellen is bij ons zo gedaan

Als u geen bloemist in de buurt hebt en u komt ’s avonds laat thuis van werk dan hebt u waarschijnlijk geen zin om de deur nog uit te gaan. Misschien zijn uw weekenden ook druk bezet en schiet het bloempotten kopen er bij in. Niet getreurd want u kunt vanaf nu in de avonduren bloempotten kopen. Weliswaar hebt u het de volgende dag nog niet thuisbezorgd maar als er geen haast bij is dan kan er vast en zeker wel een dagje overheen gaan. De potten die u bij ons vindt zijn allen handgemaakt! Daardoor is iedere pot uniek. Ze zijn leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren en maten:

  • Zowel vierkante, ronde als driehoekige potten vindt u hier.
  • Afgezet met schelpen, edelstenen of vervaardigd van keramiek.
  • Hebt u liever een bloempot van metaal? Ook dergelijke producten kunt u snel vinden in ons groeiende assortiment.

Wilt u graag bloempotten kopen maar bent u bang dat het een maatje te klein of te groot is? Vraag ons dan van te voren even om advies. Mocht u toch een verkeerd product ontvangen dan hebt u 14 dagen om het vrijblijvend retour te sturen.

Kijkt u eens op de website naar ons grote assortiment

We hopen dat het u nu in zijn geheel duidelijk is hoe u bloempotten kunt kopen. Op dezelfde wijze kunt u ook aan prachtige kamerplanten, hydroplanten en tuinplanten komen. We hebben trouwens regelmatig aantrekkelijke kortingen op de website staan. Houdt u daarom de website scherp in de gaten door ons bijvoorbeeld te volgen via de sociale media. We zijn lid van onder andere Facebook, Twitter en LinkedIn. Vergeet u trouwens niet om tijdens het bloempotten te kopen rekening te denken aan onderzetters en inzethoezen? Dankzij de onderzetters kunt u de pot overal in uw huis neerzetten zonder afdrukken achter te laten. En de inzethoezen beschermen uw bloempotten juist weer! Als u nog op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een vriendin of familielid dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hebt u nog vragen over onze service of over onze producten? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail. Wellicht wilt u wel een cijfer geven aan onze site. Op dit moment hebben we gemiddeld een 8,8!