Stoppen met roken via een E sigaret en e liquid met tabak

Stoppen met een substantie waar je aan verslaafd bent is moeilijk zonder de juiste hulpmiddelen. Sommige mensen geloven dat je overal mee kunt stoppen als je maar graag genoeg wilt. Zij hanteren slogans als ‘geest over materie’ en ‘jij bent sterker dan drank’. Die laatste slogan was zelfs een tijdje de slogan van een reclame tegen het rijden onder invloed. Wat deze mensen vergeten is dat de geest helemaal niet zo sterk is als je zou denken. Als je het puur vanuit een evolutionair perspectief bekijkt, dan is de geest (bewustzijn, zelfbewustzijn) tamelijk nieuw. Dat betekent dat het lichaam met alle driften en instincten natuurlijk veel ouder is. Deze primaire instincten en verlangens zijn dan ook veel krachtiger dan de geest op dit moment is. Wil je ervoor zorgen dat je geest inderdaad sterker wordt dan je lichaam, dan moet je al snel in training gaan. Denk aan langdurige meditatie en ascese. Het is dus een mooi ideaal om te denken dat we zomaar even kunnen bepalen dat we met onze geest al onze lichamelijke behoeftes gaan onderdrukken, maar in de praktijk blijft het natuurlijk gewoon een ideaal. Een verslaving werkt daarnaast niet alleen op fysiek niveau. Het is dus ook een raar idee om te denken dat jij als persoon of als geest sterker kunt zijn dan drank of drugs of nicotine. Je kunt het ego niet zo maar los zien van het lichaam. Als iemand graag een sigaretje op steekt, dan komt dat verlangen natuurlijk voort uit het lichaam, maar de hersenen zijn ook lichaam, de geest, onze gedachten staan niet los van het lichaam. Dus zodra we zin hebben in een sigaretje na een lekkere maaltijd, of bij de koffie, dan zijn dat net zo goed mentale associaties die we combineren met een fysiek verlangen. De tweedeling tussen een ‘ik’ en het lichaam dat verslaafd is, is dus ook zeer onrealistisch. Als je wilt stoppen met roken dan moet je je zowel richten op de lichamelijke verslaving als de mentale verslaving. Wat roken betreft kun je dat doen met een E sigaret in combinatie met een e liquid met tabak. Via deze E sigaret met e liquid kun je namelijk zorgen dat je lichaam nicotine binnenkrijgt. Tevens kun je blijven roken, zodat ook de mentale associaties bevredigd worden. E liquid met tabak zorgt ervoor dat je langzaam kunt toewerken naar een e liquid zonder tabak.

Koop e liquid met tabak via nieuwesigaret.nl

Het roken van een E sigaret zorgt ervoor dat je vooral mentaal gezien niet doordraait. Je blijft immers die zelfde handelingen uitvoeren zoals het roken van een sigaretje na de maaltijd of bij de koffie. Door de e liquid met tabak blijft ook het lichaam tevreden en op deze manier kun je veel makkelijker stoppen. Deze methode is dan ook veel realistischer en praktischer dan het idealistische idee van geest over materie. Als je op zoek bent naar de juiste e liquid, dan ben je bij nieuwesigaret.nl aan het juiste adres. Hier kun je e liquid kopen met of zonder tabak en als je geld wilt besparen, dan kun je ook losse ingrediënten kopen waarmee je zelf je eigen e liquid kunt maken.

Hoe maak ik e liquid?

Als je zelf aan de slag wilt gaan met het maken van je eigen voorraad e liquids, dan moet je het volgende regelen:

• Zorg voor een opgeruimde werktafel
  • Gebruik altijd handschoenen
  • Gebruik een mondmasker
  • Houd kinderen uit de buurt
  • Gebruik de juiste ingrediënten zoals een doseerspuit en een liquid flesje