Uw bedrijfsauto verkopen zonder verdere rompslomp

Een bedrijfsauto verkopen wilt u waarschijnlijk snel en vlekkeloos laten verlopen. Het kan nog best lang duren voordat u een bedrijf hebt gevonden waar u snel een bedrijfsauto aan verkopen kunt. Zeker als u bij dealers en andere opkopers bij u in de buurt langsgaat. Als u er zeker van wilt zijn dat dit snel afgerond kan worden zodat u dat geld kunt investeren in nieuwe bedrijfswagens dan kunt u eens met ons contact opnemen. U vindt ons via het internet en wel door naar onze website te gaan: bedrijfsautoverkopen.org, een eenvoudigere naam konden we niet bedenken. Het is een peulenschil om via de site uw bedrijfsauto te verkopen want u kunt het nummerbord direct opgeven. Wij kijken in het bestand om te zien wat voor vlees er in de kuip ligt. Aan de hand van een kenteken lezen we af wat het model is, wat het bouwjaar is en ook hoeveel kilometer er op de teller staat. Het is zelfs mogelijk om te zien wat de datum van de laatste apk-keuring was. Op basis van deze informatie doen we een aantrekkelijk bod. Dat bod is geheel vrijblijvend. Wilt u liever niet uw bedrijfsauto verkopen aan ons nadat u het bod ontvangen hebt? Dan zijn we even goede vrienden. Toch gebeurt het niet vaak dat een bod wordt afgeslagen. Zo hebben we honderden bedrijven geholpen bij de verkoop van hun bedrijfsauto’s.

Een bedrijfsauto verkopen is een eitje dankzij deze website

Een auto is een belangrijk onderdeel van menigeen bedrijf. Niet alleen is het uw gezicht als men ermee rondrijdt, het bevat tevens alle belangrijke gereedschappen zodat uw medewerkers snel hun werkzaamheden kunnen verrichten. Misschien wilt u een bedrijfsauto verkopen dat dienst heeft gedaan als busje om ouderen mee rond te rijden, misschien wilt u wel een takelwagen verkopen. Wij doen op al uw wagens een bod want we beschikken over de mogelijkheden om de diverse wagens op te knappen en door te verkopen. Soms is een auto totaal afgekeurd voor de Nederlandse wegen:

  • Ook dan kunt u die bedrijfsauto verkopen aan ons,
  • We kunnen ze eventueel opknappen en verzenden naar landen waar ze nog geld opleveren en nog een aantal jaren gebruikt kunnen worden,
  • Maar het kan ook zo zijn dat uw wagen rijp is voor de sloop. Laat het maar aan ons over om uw auto naar de sloperij te brengen.

U kunt zich nu direct aanmelden als u uw bedrijfsauto wilt verkopen aan ons bedrijf. Bel dan met het speciale mobiele telefoonnummer waarop u ons 24 uur per dag kunt bereiken. U kunt tevens uw telefoonnummer en voor- en achternaam op de website invoeren. We bellen u dan op een tijdstip waarop het u het beste uitkomt even op.

Bied vandaag nog uw bedrijfswagen aan!

Nadat u uw wagen hebt verkocht kunt u op zoek gaan naar een uitbreiding binnen uw wagenpark. Wist u dat het een slimme zet is door deze bedrijfswagens te laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Denk aan de naam van het bedrijf, een goede slagzin of een herkenbaar logo. Misschien hebt u nog geen logo, schrijf dan een wedstrijd onder uw klanten uit. Hebt u nog vragen over onze service of over het bedrijfsauto verkopen? Ook dan kunt ons direct opbellen. Maar als er geen haast bij is geboden dan mag u ook een e-mail sturen. Naast bedrijfspersonenwagens, busjes en andere bedrijfsauto’s kunt u ook uw camper aanbieden. Wilt u hier niet langer mee vakantie of heeft de camper de tand des tijds niet doorstaan? Dan weet u ons vanaf nu te vinden! Vergeet de site niet te bookmarken!