Ultieme tip om lekker te borrelen in Amersfoort

Houd je ook zo van borrelen in Amersfoort? Dan heb ik zeker een goede tip voor je. Ik ben zelf namelijk dol op borrelen in Amersfoort en ik doe het dan ook regelmatig. In allerlei vormen. De ene keer gezellig samen met mijn partner, de andere keer met een grote groep collega’s. Want het is niet alleen gezellig, het is ook gewoon quality time die je met elkaar doorbrengt. We hebben het allemaal zo druk met van alles en nog wat, dat het heel belangrijk is om af en toe echt met elkaar te kletsen. En daar is borrelen in Amersfoort een mooie gelegenheid voor. Mijn vriend en ik hebben het allebei druk met onze banen, zijn ook veel weg voor werk. Dus we hebben niet heel veel tijd die we met elkaar kunnen doorbrengen. Daarom vind ik het heel fijn dat als we vrij zijn, om die tijd goed te besteden. Door bijvoorbeeld naar een café te gaan, gezellig onder de mensen maar toch veel ruimte voor een leuk maar ook goed gesprek in een fijne sfeer. Ook met collega’s vind ik borrelen in Amersfoort heel belangrijk. Je ziet elkaar alleen maar op de werkvloer, terwijl het zo goed is om elkaar ook daarbuiten te kennen. Dan weet je meer van elkaar, weet je meer hoe iemand in elkaar zit, wat er in hem of haar omgaat. Dat is heel fijn en zorgt ook voor een betere sfeer op het werk. Daarom organiseer ik regelmatig een borrel en dat doe ik eigenlijk altijd bij het Eemcafé.

Borrelen in Amersfoort? Ga naar het Eemcafé

Ik kan je niet vertellen hoe geweldig het is om te borrelen in Amersfoort, en dan in het bijzonder bij het Eemcafé. Ik ben hier vaak in het weekend te vinden met vrienden, op vrijdagmiddag met collega’s. Of gewoon eens doordeweeks als spontaan uitje. De sfeer is hier altijd top, dat vind ik heel belangrijk. Maar dat niet alleen, want je kunt hier ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Daarbij wordt er zo veel leuks georganiseerd:

  • Live muziek
  • Comedy
  • Darttoernooi
  • Karaoke

Ik ben vooral dol op live muziek en vind het heerlijk om na een drukke werkdag op deze manier lekker los te gaan. Ook is het heel fijn om je zinnen te verzetten tijdens een comedy night, er komen echt goede artiesten naar dit café, ik heb in een deuk gelegen. Maar ook als je van darten houdt, kun je hier terecht voor een darttoernooi. Ik ben zelf stiekem ook dol op karaoke, als je daarvan houdt zou ik ook zeker een keer een bezoek brengen aan het Eemcafé om heerlijk te borrelen in Amersfoort.

Vier je eigen feestje in dit geweldige café

Ga eerst eens naar de site cafe-amersfoort.nl om te ontdekken wat de vele mogelijkheden zijn. Wil je borrelen in Amersfoort met je eigen groep vrienden of collega’s? Dan zou ik ook zeker naar het Eemcafé gaan, aangezien je hier je eigen feest kunt vieren. Er zijn veel mogelijkheden, dus je kunt het eigenlijk zo regelen zoals jij wil. Neem gewoon contact op en leg je ideeën voor. Ze denken echt met je mee en doen er alles aan om er een topfeest van te maken. Ik heb hier laatst mijn verjaardag gevierd en dat was echt te gek. Alles was top geregeld, van de catering tot de live muziek. Het was een avond om nooit te vergeten en dat heb ik zeker te danken aan het Eemcafé. Je kunt hier lekker eten en drinken, echt ontspannen en ook nog veel lol hebben.