Sneeuwschoenwandelen: beleef het zelf!

Sneeuwschoenwandelen is een bergsport die aan een opmars bezig is. Meer en meer mensen krijgen er interesse in omdat ze vrienden, familie of kennissen hebben die zo’n sneeuwwandeling hebben gemaakt. Hebt u nou ook een vriend die heel enthousiast thuis is gekomen van het sneeuwschoenwandelen en zou u het zelf ook wel een keertje willen proberen? Wij zeggen: doen! Het is echt een unieke ervaring, die u niet snel weer zult vergeten. Het is echt heerlijk om met sneeuwschoenen de bergen in te gaan en mooie tochten te maken. Zeker als u met ervaren sneeuwschoenwandelaar Roy van Langen op pad gaat. Hij heeft vele jaren wandelervaring en weet altijd de mooiste plekjes te vinden in de Italiaanse Alpen en in de Oostenrijkse bergen. Wij nemen u graag mee op avontuur in de vorm van sneeuwschoenwandelen. Dit is niet alleen een erg leuke en afwisselende wandelsport waarbij u van schitterende vergezichten kunt genieten, maar ook is dit een goede manier om een actieve vakantie te beleven en zo aan uw conditie te werken. Sneeuwschoenwandelen zal u beslist niet in de koude kleren gaan zitten. Het is op zich een redelijk lichte wandelsport, waarvoor u niet over een topconditie hoeft te beschikken. Toch doet het wandelen op sneeuwschoenen erg veel met u:

  • U wordt fitter en minder snel moe
  • U zult meer spieren krijgen, wat natuurlijk altijd van pas komt
  • Hoog in het gebergte is de lucht erg schoon, waardoor ook uw longen gezuiverd worden.

Al met al kent  sneeuwschoenwandelen dus heel veel voordelen. Klinkt dit goed en zou u hier graag wat meer over willen weten? Lees dan gauw verder in de volgende alinea, want daarin vindt u meer informatie over Roy van Langen en zijn team en ons reisaanbod.

Wij bieden speciale reizen voor sneeuwschoenwandelen aan

Als uw interesse in het sneeuwschoenwandelen is gewekt en u wilt zelf de stoute schoenen ook wel eens aantrekken en op een begeleide wandeltocht in Oostenrijk of Italië gaan, dan is het goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk goed nieuws voor u, want bij ons kunt u unieke sneeuwschoenwandelingen boeken, waarbij u onder deskundige begeleiding van een ervaren gids de bergen in trekt om de mooiste sneeuwschoentochten te maken. Dit is een ervaring die u altijd zal blijven heugen! Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Dit betekent dat wij fantastische vakanties aanbieden, die goed verzorgd zijn. U moet alleen zelf de reis naar één van deze twee landen nog maar regelen en dan zit u gebakken. Wij zorgen ervoor dat alles in kannen en kruiken is verder, zodat u zich puur op het sneeuwschoenwandelen kunt richten. Want dat is ten slotte waar u voor gekomen bent!

Aanvullende informatie inwinnen

Als u meer wilt weten over wat een sneeuwschoenvakantie zoal in gaat houden bij ons, dan raden wij u zeker aan om even een kijkje te nemen op onze site. Dit is royvanlangen.nl. Hier kunt u een goede indruk krijgen van wat wij voor u in petto hebben. Bovendien kunt u ook even contact met ons opnemen, zodat wij in een persoonlijk gesprek al uw vragen omtrent sneeuwschoenwandelen kunnen beantwoorden. Het is nog een relatief nieuwe sport, dus wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u er eerst even het fijne over wil weten. Schroom dus niet en neem vandaag nog even contact op met ons team via de e-mail, de telefonische klantendienst of via het contactformulier op onze website. Wij hopen spoedig van u te horen!