Sleutelhanger

Een sleutelhanger is altijd een leuk cadeau om te geven. Mensen lopen altijd met sleutels rond en vaak is het prettig om hier iets aan te hangen om de sleutel herkenbaar te maken. Het is onhandig om de sleutel los in de tas doen. Je loopt dan het risico de sleutel niet meer terug te vinden, of werkelijk te verliezen. Vaak zijn sleutels niet heel groot en je merkt het niet als deze uit je tas valt. Dat gebeurt heel snel als je bijvoorbeeld je portemonnee eruit moet halen of je telefoon. Daarom is een sleutelhanger een uitkomst en helemaal als deze nog een mooie vorm heeft. De website speelgoedfamilie.nl heeft diverse uitvoeringen beschikbaar op de webshop. In de winkel zijn deze ook volop verkrijgbaar, maar het is nog weleens zoeken naar de gepaste uitvoering die bij jou past of de persoon die je het cadeau wilt geven. Als het een cadeau is, dan is het leuk een te kiezen die typerend is voor die persoon. Een vorm die aansluit bij een herinnering die jullie samen delen, of een die kenmerkend is voor de fase waarin de persoon momenteel zich in bevindt. Op speelgoedfamilie.nl is de unieke sleutelhanger te vinden die jij of de ontvanger met plezier gaat gebruiken.

Sleutelhanger: vrolijk en kleurrijk of basic en functioneel

Tegenwoordig bestaan er steeds meer modellen die nog een extra functie hebben. Denk bijvoorbeeld aan de sleutelhanger die ook als USB-stick is te gebruiken. Dit is helemaal een topcadeau, omdat deze multifunctioneel is en een USB-stick iemand altijd nodig kan hebben. Om mooie foto’s op te zetten of bestanden op te zetten voor het werk of privé-zaken. Een andere leuke functionele hanger is de vorm in een zaklamp of een fluitje. Met de zaklamp kan je snel jouw omgeving van verlichting voorzien. Het fluitje is ideaal om bij je te hebben als je vaak in de avond de straat op moet. Het is misschien een sleutelhanger met een klein fluitje, maar het is wel handig om bij je te hebben. Zoek je een sleutelhanger om gewoon jouw sleutel of sleutelbos op te vrolijken, dan vind je hier allerlei kleurrijke uitvoeringen voor:

  • Hartjes met glitters, grootte van 3,5 bij 2,5 cm.
  • Dolfijnen in verschillende kleuren als paars, geel en roze. Beschikbaar in doorzichtig gekleurde uitvoering en de kleur met metalen uitvoering.
  • Olifanten in verschillende kleuren.
  • Voetbal of de basketbal
  • Voetbal met schoen
  • Skateboards

Als extra presentje

Als relatiegeschenk is een sleutelhanger ook altijd welkom. Hiervoor geldt ook weer dat iedereen een sleutel heeft en altijd wel een doel vindt om de accessoire te gebruiken. Al is het maar om aan zijn of haar kind te geven, zodat hij of zij de huissleutel zeker niet gaat kwijtraken. Een bestelling doen bij Speelgoedfamilie.nl is heel eenvoudig en voor een lage prijs heb je hier al een sleutelhanger om jouw sleutels veilig aan op te hangen. Bestellen gaat heel eenvoudig via een online winkelwagen en indien nodig bestel je gewoon een voorraad. Of dit nou als voorraad voor jouw bedrijf is of voor je gezin. De sleutelhangers bij de SpeelgoedFamilie kosten zo weinig, dat jouw huishouden of bedrijf nooit zonder hoeft te zitten. Uiteraard verkopen ze niet alleen maar sleutelhangers. Zoek je nog een extra cadeau naast het grote cadeau dat je iemand gaat geven. Dan ook is een hanger voor sleutels leuk om toe te voegen. Soms is het gewoon leuk om meerdere cadeautjes te geven dan een grote. Ga voor een stijlvol en bruikbaar geschenk naar speelgoedfamilie.nl om het geslaagde cadeau te vinden in combinatie met een sleutelhanger.