Relatietherapie Schiedam

Ben je op zoek naar relatietherapie in Schiedam of in de omgeving van Schiedam? Misschien loop je al vele maanden tegen problemen aan en weten jij en je partner niet meer goed hoe ze verder moeten. Relatietherapie in Schiedam kan een eerste stap zijn naar meer verbinding in je relatie wanneer dat gevoel van verbinding misschien erg ver te zoeken is. Soms voelen we ons eenzaam binnen een relatie en niet gezien of gehoord. We hebben het gevoel dat onze partner de oorzaak is van onze eenzaamheid, ons ongeluk. Maar toch is het binnen een relatie heel erg belangrijk dat je als mens naar jezelf kijkt en naar je eigen aandeel. De omstandigheden of andere mensen de schuld geven, houdt niet lang stand. Relatietherapie in Schiedam bij zelfbewustzijn.nl is therapie met het oog op jouw verhaal en daarbij wordt er van je gevraagd om naar binnen te kijken. Relatietherapie in Schiedam bij zelfbewustzijn.nl is therapie die je samen voert en waarbij de therapeut objectief deelneemt en het gesprek in goede banen leidt. Het vinden van een nieuwe manier van communiceren is prettig wanneer je op zoek bent naar meer harmonie. Relatietherapie in Schiedam is de manier bij uitstek om aan je relatie te werken op een constructieve manier. Kies voor relatietherapie Schiedam en kies daarmee voor:

  • Nieuwe inzichten in jouw belevingswereld;
  • Een heldere manier van communiceren;
  • Een ontdekkingsreis door je eigen onderbewustzijn.

Relatietherapie in Schiedam omdat iedere relatie weer anders is

Iedere relatie steekt anders in elkaar. Als er iets is dat we bij zelfbewustzijn.nl en relatietherapie in Schiedam leren, dan is het wel dat stellen steeds weer een unieke manier van samenzijn hebben met alle moeilijkheden die daar bij horen. Iedereen is anders, iedereen heeft weer een andere geschiedenis en dan is het van belang dat je begrijpt dat je vaak ook vanuit die geschiedenis reageert. Relatietherapie in Schiedam bij zelfbewustzijn.nl is een stap die je kunt zetten om naar jouw relatie te kijken en naar jezelf binnen deze relatie. De vraag die we onszelf gaan stellen is ‘wat is mijn aandeel?’ Welk deel van jouw geschiedenis neem jij mee in je relatie en hoe komt het dat je dat doet. Waarom reageer je zo fel op een bepaalde situatie en is er misschien een geschiedenis aan die reactie vooraf gegaan die jouw reactie zo fel maakt, zo gekleurd? Dat kun je ontdekken met relatietherapie in Schiedam in samenwerking met een therapeut.

Liefdevol samenzijn

Naar elkaar luisteren en met elkaar om de tafel gaan zitten kan heel erg veel doen. Maar naar elkaar luisteren en elkaar ook echt horen; dat is wat het moet zijn. Vaak geven mensen in een relatie aan dat ze zich niet gehoord voelen. Ze voelen zich binnen de relatie heel erg eenzaam en hebben het gevoel dat ze hun partner niet kunnen bereiken. Dat is heel erg vervelend en dat probleem kan worden opgelost door met elkaar te praten met de intentie ook echt naar elkaar te luisteren. Wegkomen uit de repetitie van de discussie is heel erg belangrijk om elkaar weer te vinden. Zelfreflectie is nodig om te kunnen zien wat jouw aandeel is. Het is belangrijk jouw vermogen tot zelfreflectie te ontwikkelen om een betere manier van communiceren tot stand te brengen. We willen allemaal graag in harmonie met elkaar samenleven en we willen ons allemaal graag verbonden voelen. Om dat te bereiken is het belangrijk om altijd ook naar jouw aandeel te kijken en het deel dat jij meebrengt in de relatie. Neem contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.