Promotiemateriaal bedruk je gemakkelijk met tampondruk

vkprint - TampondrukAls je je bedrijf of organisatie wilt promoten, dan is het soms lastig om de juiste reclame te maken. Hoe bereik je je de mensen het beste? Met welke middelen kun je mensen aanspreken en hoe zorg je ervoor dat je mensen naar je toe trekt? Reclame kan namelijk ook averechts werken als men een negatieve associatie krijgt met de reclame en het bedrijf waarvoor de reclame gemaakt wordt. Dat zijn al veel kwesties waar je rekening mee moet houden. Daar komt dan nog bij dat je ook nog eens te maken hebt met de reclame zelf. Ga je voor kwaliteit of kwantiteit? Ga je voor kleurrijk of sober? Ga je voor subtiel of juist niet? Het slagen van de reclame hangt af van al deze factoren. Ga je wat betreft één van deze domeinen de mist in, dan mislukt de volledige reclamecampagne. Het eerste wat je dus moet doen is de doelgroep goed in kaart brengen. Vervolgens kun je via een target onderzoek ontdekken wat er leeft in de wereld van de doelgroep en hoe je ze het beste kunt bereiken. Op basis van die informatie kun je dan de juiste reclame selecteren. Iets wat vaak goed werkt is promotiemateriaal. Het voordeel van promotiemateriaal is namelijk dat de reclame niet enkel reclame is. Als je bijvoorbeeld een pen of een sleutelhanger gebruikt als promotiemateriaal, dan krijgen de mensen een klein presentje waar toevallig ook reclame op aangebracht is. Reclame wordt op die wijze veel sneller getolereerd. Als je mensen enkel confronteert met reclame, dan wordt het als zijnde reclame direct gefilterd. Als je met promotiemateriaal werkt dan heb je dat probleem niet. Het wordt dan vele malen sneller geabsorbeerd. Probleem met promotiemateriaal is dan wel weer dat je niet alle oppervlakken kunt bedrukken met bijvoorbeeld de naam van je bedrijf. Gelukkig is daar nu een oplossing voor in de vorm van tampondruk. Met tampondruk kun je namelijk ook bolle en holle oppervlakken bedrukken.

De tampondruk van vkprint.nl

Tampondruk is een techniek die in wezen voor allerlei verschillende soorten van producten gebruikt kan worden. Dit betekent dat het dus ook voor uiteenlopende vormen kan worden gebruikt. De mogelijkheden zijn zeer talrijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Holle producten
 • Bolle producten
 • Vlakke producten
 • Ronde producten
 • Vierkante producten

Zoals je ziet is er eigenlijk geen oppervlak dat niet via tampondruk bedrukt kan worden. Dat is natuurlijk fijn om te weten, want daardoor ben je een stuk minder beperkt wat betreft de keuze van je promotiemateriaal. Tevens is het zo dat je met behulp van tampondruk gebruik kunt maken van heldere kleuren en de prints zijn een stuk duidelijker dan wanneer je gebruik maakt van zeefdruk. Dus ook al heb je een oppervlak dat ook door zeefdruk bedrukt zou kunnen worden, dan nog is het een goed idee om gebruik te maken van tampondruk. De kwaliteit van tampondruk is simpelweg beter dan die van zeefdruk.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op vkprint.nl

Mocht je gebruik willen maken van tampondruk, dan is het verstandig om eerst even een kijkje te nemen op de site van vkprint.nl. Hier vind je namelijk alle informatie die je nodig hebt. Tevens kun je via de website direct contact opnemen met de mensen van de website. Je kunt dan vragen stellen of eventueel direct een offerte op laten maken. Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen. Mocht je nog twijfelen over vkprint.nl, dan is het goed om te weten dat vkprint.nl de volgende voordelen biedt:

 • Snel
 • Nauwkeurig
 • Flexibel
 • Scherpe prijzen
 • Alles onder één dak
 • Meer dan 20 jaar ervaring