Plunder de prijzenpot met de online game pirates pillage!

Piraten bestaan al sinds de opkomst van de scheepvaart. Je zult misschien verwachten dat ze vandaag de dag niet langer huishouden op de open zee, maar niets is minder waar. In landen zoals Somalië is er zelfs de laatste jaren sprake van een toename in de piraterij. Deze activiteit is gericht op het kapen van schepen, het stelen van goederen die aan boord zijn of zelfs het gijzelen van opvarenden. Dit kan zijn om losgeld te krijgen, maar ook om mensenhandel te drijven. Natuurlijk worden deze gedragingen normaal gesproken bestraft, maar doordat het allemaal buiten de landsgrenzen gebeurt, kunnen de gewiekste piraten er regelmatig mee weg komen. Op zich is er weinig bewonderenswaardig aan deze manier om in leven te blijven, maar het beeld van de piraat is in de media erg geromantiseerd. Denk maar eens aan de blockbusters uit de Pirates of the Carribean reeks. Daarin zijn de schavuiten bijzonder aantrekkelijk en hun levens avontuurlijk. De realiteit is natuurlijk een beetje anders. Wil je toch kunnen plunderen en profiteren als een piraat, zonder de bijkomende risico’s? Dan kun je je begeven op de digitale wateren en op fairplay.nl een potje pirates pillage spelen. De naam van dit spel verwijst naar het plunderen waar piraten om bekend staan, maar aangezien jij hier online aan kunt deelnemen, vanuit je luie stoel, mag je erop rekenen dat je hierbij op een veel makkelijkere manier de buit kunt binnenhalen. Het online spel pirates pillage is heel eenvoudig te spelen. Het is namelijk een game waarbij je vakjes moet open krassen. Voor het deelnemen aan pirates pillage heb je dus weinig specifieke vaardigheden nodig, maar wel een redelijke dosis geluk. Slaag jij er namelijk in om tijdens het spelen van pirates pillage die vakjes open te krassen waaronder drie dezelfde afbeeldingen schuil gaan, dan verdien je hier geld mee! Het spel pirates pillage is dus een leuke én makkelijke manier om wat extra duiten binnen te slepen. Doordat er gebruik gemaakt wordt van typische piraten symbolen als rum flessen, kelken en gouden staven en munten krijg je toch een indruk van de sfeer van de piraterij zoals deze in avonturenverhalen en spannende films wordt afgebeeld. Je houdt echter je huid heel en je kleding droog. Dat is natuurlijk wel mooi meegenomen! Ben je benieuwd geworden naar pirates pillage en andere spellen die je online kunt spelen om geld te verdienen? Surf dan snel naar de website fairplay.nl voor een indruk van het aanbod en de spelmogelijkheden. Hieronder lees je meer over de voordelen van deze spelletjessite.

Speel gratis pirates pillage en andere leuke games op fairplay.nl, met kans op mooie geldprijzen

Surf je naar www.fairplay.nl, dan tref je daar een ruim aanbod aan van leuke spellen die je gratis en voor niets kunt spelen. Er zijn krasspellen zoals pirates pillage, maar ook gokspellen in casino-stijl zoals vintage vegas, of puzzelspellen zoals cute puzzle witch. Het mooie aan deze website is dat je geld kunt winnen met je deelname. Daarnaast zijn er nog andere voordelen aan je inschrijven op fairplay.nl, zoals:

  • maandelijks kans op 100 euro
  • 1500 gratis bonusmunten als welkomstgeschenk
  • spellen die geschikt zijn om te spelen op je mobiel

Win dat geldbedrag!

Gratis meedingen naar een prijs van maar liefst 100 euro is niet niks. Bij fairplay is het mogelijk als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Door het aanmaken van een account kun je bovendien 1500 fair play munten verdienen, die je kunt gebruiken om de online spellen zoals pirates pillage te spelen.