Op zoek naar een goede vloertape?

Heeft u onlangs veel artikelen gelezen over hoe zittend werken de gezondheid van uw werknemers negatief kan beïnvloeden en wilt u voor verbetering zorgen? Dan kunt u het beste even een kijkje nemen op de website staandwerk.nl. Hier kunt u namelijk veel tips krijgen om een betere werkhouding aan te nemen én artikelen aanschaffen die dit bevorderen. Vloertape, om maar eens een voorbeeld te noemen, werkt ideaal als anti-slipmateriaal. Als u bijvoorbeeld  wilt werken terwijl u staat, dan is het wel zo handig als het bureau niet kan verplaatsen, terwijl u bezig bent met de computer. Met vloertape kan dit in een handomdraai geregeld worden. Vloertape is verder ook nog erg nuttig als markering. Hebt u bijvoorbeeld een erg groot bedrijfspand en wilt u uw huidige maar vooral ook de nieuwe medewerkers gemakkelijk de weg wijzen, zodat ze niet steeds hoeven te vragen waar ze moeten zijn? Dan is een markering op de vloer de perfecte uitkomst. Het leuke is dat u dit allemaal in de webwinkel van Staand Werk kunt bestellen. En dat is altijd goed om te weten. Veel bedrijfsleiders willen best iets doen om de inrichting van de werkvloer te verbeteren, maar het ontbreekt hen simpelweg aan de kennis om dit ook te bewerkstelligen, omdat ze niet weten waar ze de benodigde materialen kunnen vinden. Zit u in hetzelfde schuitje en wilt u ook graag accessoires zoals vloertape voor het markeren van routes in uw pand bestellen? Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om naar onze webshop te komen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant!

Welke vloertape heeft ú nodig?

Als u zoekend bent naar een specifieke soort vloertape, maar zelf niet zo goed weet welke dat dan moet zijn, dan raden wij u zeker aan om eventjes contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door:

  • Ons een mailtje te sturen, met daarin uw vraag over tape
  • Even te bellen naar onze telefonische klantenservice, waar u direct verder geholpen wordt door onze vriendelijke en deskundige medewerkers
  • Het contactformulier op staandwerk.nl in te vullen, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie van ons zult ontvangen.

In ieder geval hopen wij snel iets van u te horen, want een investering in vloertape is een hele slimme zet in de richting van een beter ingericht en toegankelijker bedrijfspand. Wij zijn van alle markten thuis en dit betekent dat wij diverse soorten tape voor u in petto hebben. Dit zijn onder ander DuraStripe vloermarkering, anti slip materiaal, reflecterende vloertape en uiteraard alle benodigdheden voor het aanbrengen hiervan. Kortom, wij hebben voor ieder wat wils! Aarzel dan ook niet langer en surf naar staandwerk.nl om ons enorme assortiment op dit vlak met eigen ogen te bekijken.

Wij hanteren altijd lage tarieven

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de  rand weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Wilt u beslist niet te diep in de buidel tasten en is een lage prijs een vereiste om voor onze vloertape te kiezen? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want wij hanteren altijd aantrekkelijke tarieven. Bij ons betaalt u nooit te veel! Dankzij een efficiënte werkwijze en het grootschalig inkopen van allerlei soorten vloertape, weten wij de prijs voor u als consument standaard laag te houden. Als met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor Staand Werk te kiezen. Tot snel!