Op zoek naar een skateboard?

Vorige week heb ik een skateboard besteld bij Wheelz4kids, via de website wheelz4kids.com. Mijn zoon Tobias van acht is razend enthousiast over het nieuwe speelgoed. Al eerder zag hij dit bij zijn grote neef, die er erg goed is. Tobias is een beetje onhandig, maar wel een doorzetter. Als hij iets wil kunnen, dan oefent hij net zo lang door totdat het hem lukt. Eens per drie weken oefenen bij zijn grote neef is dan natuurlijk veel te weinig. Tobias vroeg om een eigen skateboard. Mijn man en ik hebben eigenlijk de afspraak om niet mee te gaan met hypes en ook niet zomaar spullen cadeau te geven. Een principe-dingetje in het kader van opvoeding. Toch hadden wij zo onze redenen om Tobias toch te verwennen met een leuk skateboard. In dit artikel neem ik jullie mee in het verhaal van Tobias, het nieuwe skateboard én het bestellen bij Wheelz4kids.

Skateboard kopen

Tobias heeft zo’n anderhalf jaar geleden een ongeluk gehad. In een artikel over een skateboard wil ik daar eigenlijk niet te diep op in gaan. Wel kan ik stellen dat Tobias met een aantal sporten en spellen fysiek gezien moeite heeft. Met skateboarden is dit niet het geval. Daarnaast is het nog eens goed voor zijn coördinatie en balans. Ik heb op het internet gezocht naar een leuk bord om op te rijden. Deze vond k bij Wheelz4kids. Vervolgens liep ik wel tegen een probleem aan: zij hebben er niet één, maar zo’n vijftig. Je kunt denken aan een simpel skateboard (zwart), of juist een expressievere met veel kleur. Omdat het nieuwe cadeau een verrassing was voor Tobias, heb ik het dus zelf uit moeten kiezen. Mijn voorkeur ging gelijk uit naar het volgende model en type: “Skateboard surveillance series”. Dit bord kost normaal €49,95, maar toen ik het vorige week wilde kopen, was het in de aanbieding voor slechts €39,95. Het bord heeft felle kleuren aan de onderzijde. Veel groen, maar ook geel en zwart. Groen is de lievelingskleur van Tobias, dus de keuze was snel gemaakt. Het skateboard werd snel bezorgd en Tobias was razend enthousiast, Die middag heb ik hem niet meer gezien, omdat hij bij zijn vriendjes langsging om het nieuwe skateboard te laten zien. Samen hebben ze er mee gespeeld.

Wheelz4kids

Wheelz4kids hét online speelgoedbedrijf! De naam van het bedrijf verklapt natuurlijk al een beetje wat voor soort producten ze verkopen. Vrijwel al het speelgoed met wieltjes eronder. Hierbij kun je denken aan de volgende producten:

  • Heelys
  • Steppen
  • Rolschaatsen
  • Inline skates
  • Boards
  • Loopfietsen
  • Toys
  • Fietsen
  • Skelters

Het skateboard voor onze Tobias vond ik natuurlijk onder het kopje ‘bords’. Wheelz4kids is gevestigd in Oss. Ik raad je aan om op de website ook even te kijken bij het kopje ‘sale’. Hier vind je veel leuke aanbiedingen. Voor vragen over producten kun je contact opnemen per telefoon of per e-mail. De verzendkosten hangen af van de prijs van je product. Als je een product koopt dat meer dan €50 kost, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.