Ontslag op staande voet? Gratis juridische bijstand bij Sociaal Verhaal!

Ontslag op staande voet? Gratis juridische bijstand bij Sociaal Verhaal!Heeft u ontslag op staande voet ontvangen? Dan is het belangrijk dat u gelijk actie onderneemt door contact met Sociaal Verhaal op te nemen. Er zijn maar weinig zaken die zoveel impact hebben als ontslag op staande voet. Uw inkomen valt in één keer weg en u hebt geen tijd gehad om te solliciteren naar een andere baan. Daarbij heeft het direct betrekking op uw eigen functioneren. Het heeft daarom zeker een emotionele lading. Cruciaal om te onthouden is dat ontslag op staande voet normaliter geen stand houdt. Het is in veel gevallen onterecht. U dient altijd uw ontslag op staande voet aan te vechten om uw rechten op een uitkering niet te verliezen. Met onze juridische ondersteuning kunnen wij veel voor u betekenen. Wij begrijpen dat u nu geen financiële middelen heeft voor juridische bijstand. Daarom kunt u bij ons terecht voor vrijblijvende bijstand voor het aanvechten van uw ontslag op staande voet.

Aanvechten ontslag op staande voet

Wij bieden juridische bijstand geheel gratis aan met ons team van vrijwilligers. Wij hebben allemaal passie voor juridische dienstverlening en staan graag voor mensen klaar in moeilijke tijden. Sociaal Verhaal streeft naar ondersteuning voor iedereen op juridisch vlak, zonder dat dit een flinke kostenpost wordt. Wij helpen u graag verder met gratis juridische adviezen voor problemen op sociaal-maatschappelijk vlak. Ontslag op staande voet is hiervan een onderdeel. Wij gaan met u zo snel mogelijk aan de slag om dit aan te vechten. Dit doen wij in eerste instantie door contact op te nemen met uw voormalige werkgever om te onderhandelen over herstel van de arbeidsrelatie. Het kan voorkomen dat er een specialist, zoals een arbeidsrecht advocaat ingeschakeld moet worden. Om dit mogelijk te maken, vragen wij namens u gesubsidieerde rechtshulp aan. Hiermee worden de kansen op een succes vele malen groter en heeft u de kans op een eerlijk proces. Uw houding is gedurende het hele proces zeer belangrijk. U dient altijd bereidwillig te zijn om weer aan de slag te gaan, afhankelijk van de ernst van de zaak. Daarbij staan wij altijd naast u om voor juridische ondersteuning. 

Wat moet ik doen bij ontslag op staande voet?

Heeft u ontslag op staande voet gekregen? Dan dient u dit zo snel mogelijk juridisch aan te vechten. Er volgt een spinnenweb aan juridische regels, verplichtingen en voorwaarden. Wees verstandig en schakel hiervoor juridische hulp in. Wij van Sociaal Verhaal weten precies wat er aan de hand is en kunnen u zorgvuldig adviseren over de vervolgstappen. Zo weet u zeker dat u geen rechten misloopt, zoals recht op loon, schadevergoeding en een WW-uitkering. Vecht u uw ontslag niet aan? Dan heeft u geen recht meer hierop en zit u volledig zonder inkomsten als u daarnaast geen andere baan heeft. Ontslag aanvechten is zeker niet eenvoudig. Ga daarom met goed advies op weg en laat Sociaal Verhaal u ondersteunen!

Samenvat wat te doen bij ontslag op staande voet:

  • Ontslag op staande voet altijd aanvechten
  • Neem zo snel mogelijk juridische bijstand
  • Behoudt het recht op WW-uitkering en eventuele schadevergoeding/loon
  • Ontslag op staande voet houdt in veel gevallen geen stand
  • Sociaal Verhaalt helpt u gratis verder
  • Maak van uw emotie kracht door juridisch tactisch in te zetten

Wacht niet langer met contact opnemen. Wij van Sociaal Verhaal kunnen het meeste voor u betekenen, als wij zo snel mogelijk op de hoogte zijn van de stand van zaken. Bekijk onze website voor meer informatie: sociaalverhaal.com of neem direct telefonisch contact met ons op. Wij staan voor uw rechten klaar!