Microblading; voor mooi gevormde en volle wenkbrauwen

Word jij ook zo moe van het constant epileren en bijtekenen van jouw wenkbrauwen? Met microblading is dit verleden tijd! Microblading is permanente make-up waarbij er met kleine sneetjes in je huid haren worden nagebootst met pigment. Hierdoor kan je handmatig jouw wenkbrauwen laten bijtekenen en opvullen. Woon je in de omgeving van Tilburg, dan kan je voor microblading het beste terecht bij Beauty by Feyza. Feyza is een gespecialiseerd schoonheidsspecialist en kan jou precies adviseren welke manier van microblading het beste bij jouw wenkbrauwen past. Op haar website kan je meer informatie vinden en een afspraak maken: https://beautyhair-free.nl/microblading/. Deze techniek zorgt voor:

  • Vollere wenkbrauwen
  • Het opvullen van ‘gaten’
  • Het in vorm brengen van jouw wenkbrauwen

Bij microblading wordt gebruik gemaakt van een pen die met kleine sneetjes pigment in de huid snijdt. Hierdoor worden haartjes nagebootst. Je wenkbrauwen lijken met microblading heel natuurlijk en vol. Dit is een perfecte techniek voor mensen die ‘gaten’ in hun wenkbrauwen hebben of een betergevormde wenkbrauw willen. Het wordt permanente make-up genoemd, omdat het lang blijft zitten; minstens een jaar. Na een jaar kan er een touch-up worden gedaan, zodat je wenkbrauwen er weer goed uit zien en langer blijven zitten. Deze methode is niet alleen toe te passen op vrouwen, maar ook voor mannen die vollere en betergevormde wenkbrauwen willen. Beauty by Feyza biedt naast microblading ook andere vormen van permanente make-up voor wenkbrauwen aan. Feyza kan je adviseren over welke techniek het beste bij jouw huid en wenkbrauwen past. Sommige technieken passen bijvoorbeeld beter bij een vettere huid met grote poriën. Ben je nieuwsgierig geworden naar permanente make-up voor jouw wenkbrauwen en wil je graag meer weten? Lees dan onderstaande ervaring van Elif.

Microblading geeft vorm aan jouw gezicht

Elif (25) heeft een paar weken terug een microblading behandeling gehad bij Beauty by Feyza. “Iedere ochtend raakte ik weer gefrustreerd met mijzelf als ik mijn wenkbrauwen probeerde bij te tekenen. Ik denk dat geen enkele dag mijn wenkbrauwen er hetzelfde uit hebben gezien. Ik heb aardig wat ‘gaten’ in m’n wenkbrauwen en daardoor is het moeilijk om ze mooi bij te tekenen zonder dat het er super obvious uitziet dat ik m’n wenkbrauwen bijteken. Ik draag nooit heel veel make-up, maar ik schaamde mij voor mijn wenkbrauwen en durfde nauwelijks de deur uit zonder ze bij te tekenen. Een van mijn vriendinnen vertelde mij over microblading en dat dit mij misschien zou helpen met mijn wenkbrauwen. Dit klonk mij echt goed in de oren! Ik zou dan elke dag mooie volle wenkbrauwen hebben zonder dat ik ze hoef bij te tekenen. Ik ging snel op zoek naar een plek waar dit mogelijk was en begon geld te sparen voor de behandeling. Beauty by Feyza leek mij de beste plek, omdat ze heel goed persoonlijk advies geven. De behandeling was wel een beetje pijnlijk, omdat ze sneetjes in je huid maken, maar het resultaat is het absoluut waard! Ik had geen idee dat ik zo gelukkig kon worden van mooi gevormde wenkbrauwen! Ik kan nu gewoon de deur uit stappen zonder mij onzeker te voelen! En ik krijg zoveel complimenten over hoe mooi het mijn gezicht vormt.”

Een afspraak maken

Wil jij ook graag zelfverzekerd de deur uit kunnen en je geen zorgen hoeven te maken over jouw wenkbrauwen? Maak dan snel een afspraak via de website. De behandeling duurt twee uur, dit is inclusief een intake om samen met jou te kijken welke vorm wenkbrauwen het beste bij jouw gezicht past.