Laat de registratie BKR verwijderen

Als je geld leent, dan moet je dit op den duurt weer terug betalen. Dat is natuurlijk de essentie van lenen. Toch is dit niet voor iedereen bekend, want bij lening advertenties zie je altijd de opmerking dat lenen geld kost. Als dit algemeen bekende kennis was, dan was een dergelijke opmerking niet nodig. Het komt dus voor dat mensen in de problemen komen en hun schulden niet kunnen afbetalen. Op dat moment kunnen ze een negatieve BKR registratie krijgen. Dit betekent dat ze niet meer kunnen lenen. Dit is om zowel de mensen die lenen als de degenen die de leningen verstrekken te beschermen. Maar nadat mensen een dergelijke BKR registratie krijgen, kan er natuurlijk van alles veranderen. Het probleem is heel vaak dat de BRK registratie niet met de situatie mee ontwikkelt. Dit kan ertoe leiden dat mensen al hun problemen hebben opgelost en dus prima in staat zijn om te lenen, maar nog altijd niet mogen lenen vanwege een verouderde BRK registratie. Dit betekent dus dat BKR registraties lang niet altijd terecht zijn. Zelf als ze toegekend worden, dan kun je bezwaar aantekenen. Maar je bent natuurlijk niet een expert op het gebied van juridische kwesties. Mocht het dus zo zijn dat je de BKR verwijderen wilt, dan kun je daar natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken. Daarvoor kun je een beroep doen op Dynamiet Nederland. Dynamiet Nederland maakt zich al jaren sterk voor mensen die hun BKR willen verwijderen. Het is opvallend hoe vaak Dynamiet succesvol is. Dit zegt niet alleen iets over de kwaliteit van Dynamiet Nederland, maar vooral ook over hoe vaak BKR registraties onterecht zijn. Dus als je zelf ook te maken hebt met een BKR registratie en als je van mening bent dat deze registratie onterecht is, dan kun je contact opnemen met Dynamiet Nederland. Mocht je nog twijfelen over of je deze weg wel of niet moet bewandelen, dan is het wellicht ook goed om te weten dat Minister Dijsselbloem heeft gezegd dat een BKR verwijderen mag én kan. Kijk daarom snel op de website zodat je je BKR snel verwijderen kunt.

Wie kunnen hun BRK verwijderen?

Niet iedereen komt natuurlijk in aanmerking voor het verwijderen van de BKR registratie. Op de site kun je een lijst met een aantal criteria vinden waarmee je snel kunt ontdekken of je je eigen BRK kunt verwijderen. Hieronder vind je enkele punten uit deze lijst:

  • Door persoonlijke omstandigheden kon je destijds je rekeningen niet betalen
  • Je hebt een groot belang bij het verkrijgen van een nieuwe financiering
  • De negatieve BKR-registratie staat niet in verhouding tot je huidige financiële situatie
  • Je bent bestempeld als wanbetaler terwijl je geen wanbetaler bent of bent geweest
  • De negatieve BKR-registratie is onterecht
  • De betalingsachterstanden hebben betrekking op een korte periode
  • Je hebt over het algemeen een goed betaalmoraal.

Als je aan deze punten voldoet, dan heb je een goede kans om je BRK te verwijderen. Het blijft natuurlijk een juridische zaak waar argumenten bestaan aan beide kanten. Dynamiet Nederland helpt je door je zaak zo goed mogelijk te verdedigen. Hierdoor heb je een goede kans om je BKR te verwijderen. Mocht je aan geen van bovenstaande punten voldoen, dan is de kans niet heel groot dat je je BRK kunt verwijderen.

Neem snel contact op voor meer informatie

Mocht je meer willen weten of wil je snel weten of je kans maakt om je BRK te verwijderen, dan doe je er goed aan om even contact op te nemen met Dynamiet Nederland. Dan weet je heel snel meer over je eigen situatie en je mogelijkheden.