Ik heb mijn mobiliteit vergroot met een rollator

De afgelopen tien jaar is mijn gezondheid aanzienlijk achteruit gegaan. Ik was altijd iemand die graag wandelde, maar ik merkte dat ik steeds instabieler werd en dat ik mij steeds onzekerder ging voelen. Dat heeft er al een paar keer toe geleid dat ik gevallen ben, en dat was allemaal heel erg vervelend. Ik zal u verder de details besparen maar ik heb heel wat behandelingen moeten ondergaan om weer een beetje te kunnen staan, ik ben nu dus heel bang om te vallen. Vandaar dat mijn dochter op een gegeven moment tegen mij zei ‘mam, je moet een rollator’. Ik was daar eerst helemaal niet zo enthousiast over, een rollator associeerde ik voornamelijk met oude mensen en daar rekende ik mijzelf nog helemaal niet toe. Ik beschik namelijk nog over een heel kwieke geest en voel mij ook helemaal niet oud. Toch hield ik mijzelf voor de gek want ik wist dondersgoed dat ik zonder rollator het huis niet meer uit zou kunnen gaan. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken waar ik voor een schappelijk prijsje een rollator zou kunnen bemachtigen. Omdat ik dus niet zo mobiel ben, heb ik dit gedaan via het internet. Hier kwam ik uiteindelijk terecht op de site van Scootmobielbenodigdheden.nl. Deze site doet niet vermoeden dat ze ook spullen hebben op het gebied van de rollator maar het tegenoverstelde is waar. Ik heb inmiddels een dergelijk product bij deze firma besteld en ik kan u zeggen dat ik heel erg tevreden ben over mijn aanschaf.

Met een rollator beweeg ik me veel vrijer

Omdat ik niet heel zeker meer ben van mezelf wanneer ik opsta, val ik ook veel sneller. Vandaar dat ik het heel erg prettig vind om me ergens aan vast te kunnen houden en in dat geval is een rollator heel erg handig. Hiermee kan ik namelijk vrij bewegen zonder de stevigheid te verliezen die ik nodig heb om mij vrijelijk voort te kunnen bewegen. Ik wilde daarom graag ook een goede rollator aanschaffen en deze vond ik via de website Scootmobielbenodigdheden.nl. Deze site kende ik niet, maar een goede kennis van mij vertelde dat hij hier zijn rollator had gekocht en dat hij daar heel erg tevreden over was. Genoeg reden voor mij dus om eens te kijken wat dit bedrijf voor mij allemaal in de aanbieding had. Ik zag al heel snel de rollator staan die ik nodig had en daarom heb ik even gekeken of ik genoeg geld op mijn bankrekening had staan en vervolgens heb ik een bestelling geplaatst. Wat ik heel erg fijn vind aan dit bedrijf is dat zij er alles aan doet om de bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Dat vind ik heel erg fijn om te merken.

Ik raad dit bedrijf iedereen van harte aan!

Inmiddels heb ik al heel erg veel plezier beleefd van mijn rollator. Ik beweeg weer veel meer dan een paar maanden geleden en ik durf me weer op straat te begeven. Uiteraard is het niet zo dat ik de Nijmeegse Vierdaagse zou kunnen lopen, maar mijn mobiliteit is aanzienlijk toegenomen. Vandaar dat ik graag aan iedereen zou willen adviseren die momenteel ook op zoek is naar mogelijkheden om zijn of haar mobiliteit te vergroten om:

• eens een kijkje te nemen op de site van Scootmobiel Benodigdheden
  • eens op uw gemak door het uitgebreide assortiment te bladeren
  • vandaag nog even contact op te nemen met een van de medewerkers van deze firma

Wilt u meer weten? Kijk dan vandaag nog even op de site van dit bedrijf voor meer info.