Hoe regel je webhosting op maat tegen lage prijzen?

Heb je een bedrijf of wil je als zelfstandige of gewoon individu informatie met de wereld delen? In al deze gevallen doe je er goed aan om een eigen website te (laten) maken. Dit doe je echter niet vanuit het niets. Zelfs als je iemand anders inhuurt om voor jou een website te ontwerpen en te bouwen, moet deze nog ergens op het internet worden ondergebracht. Deze kan niet zomaar los rondzweven in de digisfeer, maar moet gehost worden door een bedrijf dat gespecialiseerd is in zogenaamde webhosting. Hiermee kun je een stukje internet voor jouw website reserveren. Hoe groot dat stukje is, hangt af van het contract dat je afsluit met de aanbieder. Die grootte, plus de mogelijkheden en andere online diensten die je erbij bestelt, bepalen ook de prijs die je voor je webhosting betaalt. Tegenwoordig zijn er veel webhosting bedrijven op het internet actief, die allemaal verschillende contracten en tarieven hanteren. Door er een te kiezen die zo precies mogelijk aansluit bij wat jij of je bedrijf nodig hebben, kun je geld besparen. Het loont dus de moeite om je goed te verdiepen in webhosting, maar doordat er zoveel aanbieders met verschillende mogelijkheden zijn, is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Daarom helpen we je een handje met een suggestie van een webhosting bedrijf dat veel mogelijkheden biedt tegen lage prijzen. De kans is groot dat de perfecte webhosting oplossing voor jouw doeleinden hier te vinden is. Het bedrijf Transip biedt namelijk webhosting vanaf 10 GB ruimte, voor kleinere websites, tot maar liefst 100 GB. Hier kun je behoorlijk wat tekst, foto’s en filmpjes op kwijt en je kunt ze lange tijd online houden. De prijs daarvoor is natuurlijk ook hoger, dus bedenk van tevoren goed wat je nodig denkt te hebben. Wil je meer weten over de webhosting van Transip, dan kun je een bezoek brengen aan hun website: https://www.transip.nl/webhosting/. Ook kun je verder lezen in de volgende paragraaf. Hier hebben wij namelijk enkele eigenschappen van hun diensten voor je op een rijtje gezet.

Online webhosting op maat bestellen – wat mag je verwachten?

Webhosting online bestellen is heel gebruikelijk. Er zijn dan ook vele aanbieders te vinden op dit gebied. Maar de ene webhost is de andere niet. Ze kunnen aardig verschillen in de hoeveelheid ruimte en diensten die ze aanbieden en als het gaat om de prijzen die ze ervoor vragen. Ook op het gebied van service zullen sommige aanbieders hoger scoren dan anderen. Dit is een belangrijk punt, want niets is zo vervelend als technische problemen hebben met je website en geen snelle of goede oplossing aangeboden krijgen. Transip is een goede aanbieder, omdat deze een veelzijdig aanbod aan contracten heeft en ook goed scoort op klanttevredenheid. Hieronder hebben we nog enkele eigenschappen van deze aanbieder voor je op een rijtje gezet:

  • Veel verschillende abonnementen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Werkt met WordPress, dus gebruikersvriendelijk
  • Per maand opzegbaar
  • Snelle verbindingen
  • Goede beveiliging
  • Eenvoudig en veilig betalen

Een slimme keuze voor iedere website houder!

Of je nu een eenvoudige, kleine website wilt maken, of een grote, professionele, bij Transip zit je eigenlijk altijd goed door de ruime keuze aan contracten. Zelfs alleen e-mail bestellen, met diverse mailboxen, antivirus en dergelijke, behoort tot de mogelijkheden. Klanten die je voorgingen belonen de service met scores boven de 9. Doordat ze met WordPress werken, kun je gemakkelijk zelf teksten op je site zetten en wijzigen. Omdat de abonnementen per maand opzegbaar zijn, kun je het ook altijd voor een korte tijd proberen. Verder staan ze bekend om hun snelle verbinding en goede beveiliging.